INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA 1-2

Discursul emoționant al lui Șumudică în vestiarul Astrei: "Noi am fost tot ce mai înseamnă fotbal în România"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 10:51

Astra s-a impus aseară în fața Austriei Viena, scor 2-1, iar acum este în pole-position pentru o calificare istorică în primăvara Europa League.

Marius Șumudică, cel care a adus primul titlul din istorie la Giurgiu și cel care a calificat echipa în grupe după ce a eliminat-o pe West Ham, a avut un nou discurs impresionant în vestiar înaintea startului partidei, iar jucătorii au prins aripi!

Giurgiuvenii au revenit pe tabelă prin golurile lui Florea și Budescu din penalty și se pot califica mai departe chiar și cu o înfrângere în fața lui AS Roma, cu o singură condiție, Austria Viena să nu o învingă pe Viktoria Plzen în ultima etapă.

Vezi discursul motivațional al lui Șumudică din vestiar: "Noi, cei puțini! Noi, cei de la Londra"

 sumudica

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (64)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Noiembrie 2016, 12:56

pentru cei care inca nu au inteles, Shumi e taticul lui Reghe. Ce face Reghe la singura echipa cu bani care cumpara tot ce vrea, fura cu arbitrii, are 12 puncte pe sezon asigurate cu Botosani si Viitorul, cu sotia care impresariaza toata liga 1 si Steaua intr-o grupa cu o echipa de divizia B elvetiana are puncte mai putine decat are Astra care joaca pe burta goala de luni de zile, care si-a vandut cei mai buni jucatori si a adus numai refuzati de prin alte parti. Respect Shumi ! si o spun cu toata raspunderea, nici un alt antrenor roman nu reusea la Astra ce a facut el.

ioan.h
ioan.h  •  25 Noiembrie 2016, 13:23

Daca vreun arbitru din Romania dadea penalti la o faza ca cea de la Viena era facut troaca de porci ! Daca era si pentru FCSB era chiar impuscat ! Concluzia: mai sunt prosti in lumea asta nu doar arbitrii romani !

blatistu49
blatistu49  •  25 Noiembrie 2016, 19:08

esti ok Sumi dar golurile au fost decdicatii din partea austriecilor plus portar pus i de jalon in poarta ptr trucaj de erau faze de poarta ok dar totul a fost Teatru

Vezi toate comentariile (64)
Comentează