FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA 0

Andone, critici la adresa unui fotbalist care a plecat: "Trebuia să se bată pentru locul de titular" » Ce spune despre Patrick Petre şi doi dintre fotbaliştii de perspectivă de la Dinamo

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 22:26

Invitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, Ioan Andone a vorbit despre plecarea lui Andrei Marc de la Dinamo, dar şi despre şansele unor tineri de a se impune la prima echipă a "câinilor".

Despre Marc: "Nu l-am dat deoparte. Am avut patru fundaşi centrali în pregătire: Mevlja, Nedelcearu, Popescu, de la Dunărea Galaţi, şi pe Marc. În meciurle de pregătire le-am dat şanse egale. Mai bine a funcţionat cuplul Nedelcearu cu Mevlja. Jucătorii spun că «dacă nu joc titular, mai bine plec». Dacă stătea să se bată, probabil juca acum".

Despre Patrick Petre: "El poate juca în poziţia pe care joacă, Rotariu, Hanca şi Vali Lazăr. Unde să joace? E tânăr, dar e greu să joace la Dinamo un tânăr, cu presiunea de la echipă. Eu ţin foarte mult la Patrick, dar e foarte greu pentru el".

Despre Moldoveanu şi Târcoveanu: "Moldoveanu se antrenează bine, a început să se antreneze la echipa a doua. Sper ca după pregătirea de iarnă să revină la forma de dinainte de accindetare. Sper să îşi revină, să îl iau cu noi în pregătirea de iarnă. Târcoveanu joacă foarte bine la echipa a doua, e un jucător foarte bun, de mare viitor".

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (27)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Noiembrie 2016, 04:10

Andone...hai sa-ti zic un adevar tata...decat sa te bati la locurile 6-7 cu toate rebuturile astea aduse de tine din care oricum nu ramane nici unul sezonul viitor mai bine te bati la locurile 10-12 doar cu tineri gen Tarcoveau sau Patrick Petre. De retrogradat oricum nu retrogradai la ce minusuri au avut diverse echipe la start dar macar cresteai niste juniori un an de zile in loc sa le ratezi carierele lasandu-i etern sa frece tusa. Ce sa faca astia tineri acum ? sa joace pana la 25 de ani la Dinamo 2 in diviziile B-C ? asa crezi tu ca se cresc jucatorii tineri ? uite-te la Hagi care ii baga in teren inca de pe la 17 ani. La 21 de ani au peste 100 de meciuri jucate si iti dau cu terenul in cap lui Romera si Nemec ai tai. Nu v-ati plictisit de 10 ani de stategia asta cu rebuturi, chiar nu invatati nimic de la un sezon la altul ?

travka
travka  •  29 Noiembrie 2016, 08:49
Postat de mihnea74 pe 29 Noiembrie 2016, 08:31

Daca ar juca cu tineri ar gasi mai multa toleranta din partea suporterilor pentru rezultate slabe.Dar foamea este mare si comisoanele impresarilor trebuie onorate.....

te cheama Mihnea :D Andone e tot pe comisioane din transferuri ca Rednic, doar ca o face mai pe dos :)

ray51
ray51  •  29 Noiembrie 2016, 08:37

Din punctul meu de vedere, la o echipa care joaca cum joaca, unde investitiile sunt rara avis si presiunea inexplicabil de mare, jucatorii mai rasariti dintre rezerve, nu au rabdare sa astepte. Ce sa astepte? Intr-o zona de mediocritate n-ai ce sa astepti, trebuie sa-ti asumi si sa faci schimbari. Ceea ce se si petrece cu unii dintre jucatori.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează