FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Marea greșeală a Stelei in Derby! Andone a dezvăluit: "Ei nu fac asta niciodată"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 18:41

Ioan Andone a fost foarte lăudat pentru deciziile tactice luate în derby-ul cu Steaua, câștigat de "câini" cu scorul de 3-1.

Tehnicianul dinamovist a analizat prestația echipei sale, dar și a celor de la Steaua și a descoperit o greșeală pe care o fac steliștii la fazele fixe.

"Asta e o greșeală pe care o face Steaua. Ei nu vin niciodată doi oameni să se apere la corner", a spus Ioan Andone la TV Dolce Sport.

Antrenorul lui Dinamo a prefațat și duelul din etapa viitoare, contra lui Gaz Metan Mediaș și consideră că meciul va fi chiar mai dificil decât cel contra Stelei. 

"Cu Mediaș e meci greu, e echipa care dă golgheterul campionatului", a adăugat Andone.

Dinamo joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș luni, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
marius969
marius969  •  02 Decembrie 2016, 21:12
Postat de andy_2008 pe 02 Decembrie 2016, 21:03

Are dreptate falcosul ,dc venea si al doilea penalti pt Steaua,nu mai vb acum.

URLA FRUSTRAREA IN VOI!!! FCSB a jucat execrabil, bine ca nu le-a dat si al2lea penalty ca il ratau si se faceau de ras! Ma bucur ca va doare, sa vedeti cum e, ca faceati misto de noi cand ne calculam punctele pierdute pe mana arbitrilor! Mi-as dori sa va fure meci de meci si sa pierdeti campionatul pe mana lor! Iar la Villareal sa conduca steaua tot meciul si sa fiti egalati in min 95 dintr-un offside de 2 metri....

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  02 Decembrie 2016, 21:49
Postat de 1745flo pe 02 Decembrie 2016, 21:48

Deci cine da golgeterul campionatului?:)

golubovici ..la detronat pe maricica ciprian din sezonul trecut ..mare atacant adus de mimi ..

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2016, 23:23

Eu unul nu le-as da sfaturi.Lasa-i Andone ,sunt majori ,vaccinati va iau intr-una la misto se uita de sus la voia ,lasa-i sa piara. Fara punctele aranjate cel putin cu Viitorul erau mult mai jos. Si asa vor fi . Atata circ cu Steaua asta de parca ar fi o fata mare.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează