INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAPECOENSE

Oficial! Chapecoense, câștigătoarea Copa Sudamericana

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 20:45

Ivan Tozzo, președintele interimar al CONMEBOL, a confirmat că formația braziliană, care a fost implicată într-un accident aviatic, va fi numită post-mortem câștigătoarea Copei Sudamericana 2016.

Decizia vine ca urmare a cererii adresate de Atletico Nacional, adversara cu care Chapecoense ar fi trebuit să joace în finală, ca trofeul să ajungă la brazilieni.

"CONMEBOL a luat decizia de a numi Chapecoense echipa câștigătoare a Copei Sudamericana. Avem suportul tuturor federațiilor. În acest moment încercăm să recontruim echipa. Oamenii vor fotbal, oamenii iubesc fotbalul în Chapeco", a spus Tozzo, citat de The Telegraph.

Echipa Chapecoense trebuia să joace prima manșă a finalei cu Atletico Nacional la Medellin, dar avionul în care se aflau fotbaliștii s-a prăbușit, iar în accident au murit 71 de oameni, dintre care 19 jucători ai formației braziliene.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  05 Decembrie 2016, 10:09

Ce stupizenie! Si in plus, cica va fi numita "post-mortem" ... dar ce, a murit echipa? s-a desfiintat? ce aberatie! Corect era ca ambele echipe sa fie declarate cistigatoare, sau ca titlul sa fie lasat vacant pentru anul in curs. Drama umana e una, iar hotaririle *** e alta mincare de peste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumiwow
dumiwow  •  04 Decembrie 2016, 22:01

Bravo lor pentru decizia luata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează