FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi informații despre echipa CSA: "Vom folosi jucători tineri, dar vom face și transferuri"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 20:44

Antrenor de copii și juniori în cadrul CSA, Adrian Bumbescu, a comentat decizia prin care Armata a decis înscrierea Stelei în Liga a patra, fiind de părere că Marius Lăcătuș este varainta perfectă pentru ocuparea postului de tehnician al echipei. 

"Mi se pare o treaba extraordinar de bună, pentru că Marius Lăcătuș este o legendă de neînlocuit a Stelei, care a venit alături de alte foste glorii. De vreo trei-patru luni a venit mai mereu la meciurile de juniori și a stat, s-a uitat, iar copiii s-au simțit bucuroși că l-au văzut pe Marius la stadion.

Vom folosi cu predilecție jucători tineri, probabil și din curtea Stelei, a CSA Steaua. Vom mai aduce și alți jucători pentru că vrem să promovăm și să ajungem sus", a spus Bumbescu la TV Dolce Sport. 

"Am vazut declarațiile lui Bourceanu, care a spus ca ei s-au simțit mai bine in Spania. Deci automat că prin asemenea comportament ei își îndepărtează suporterii.  Noi îi așteptăm oricând pe suporteri, suntem în fiecare zi la stadion și îi asteptăm cu drag" Adrian Bumbescu

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (38)
gicab
gicab  •  12 Decembrie 2016, 21:14

Se poate compara bourceanu cu bumbescu? Adică un fecesebist cu un stelist?

geogeo
geogeo  •  12 Decembrie 2016, 22:22
Postat de Tony Huzzupasu pe 12 Decembrie 2016, 22:19

ptr GSP :armata si-a recastigat numele in instanta iar voi cat mai aveti de gand sa o mai tineti lung cu CSA.,,,Scrieti numele complet al clubului Steaua Bucuresti CSA chiar aveti toti tricou pe voi cu freegigi chiar nu intelegeti ca am scapat de cancerul asta pe 3 dec 2014, au fost 12 ani insa justitia (doctorul) l-a indepartat ..daca si cel care l-a adus pe capul nostru Piturca a recunoscut ca el nu are nimic din ceea ce insemnat Steaua pana in 2003 , chiar nu v-a aduceti aminte cum a incercat sa puna mana pe club in totalitate (veri , *** ),,,si in ziua de azi ciobanul nu e in acte la fcsb si atunci despre ce vorbim?

Domnule, pune si sifon, nu mai bea sec.

juliusmad
juliusmad  •  12 Decembrie 2016, 21:56

cum o sa paltiti fotbalistii aia pe care ii cumparati (cum o sa cumparati? ). se da lege cat e prima de joc? le dati o masa gratuita la popota? ii faceti generali ca pe nea puiu? or sa se regaseasca pe statul de plata? or sa ia salarii de sergenti?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează