FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO O nouă imagine cu Florin Talpan în loja stadionului Steaua circulă pe internet! Juristul CSA s-a pozat alături de un apropiat al lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 09:50

Florin Talpan, juristul Armatei, a avut o explicație incredibilă pentru fotografia din 2014, în care apărea în loja oficială la Steaua alături de Miodrag Belodedici.

Oficialul CSA a susținut că a fost la stadion pentru a o vedea pe FC Botoșani, echipă pe care o simpatizează.

Imediat după acest lucru pe rețelele de socializare a apărut o nouă imagine, de această dată de la un meci cu FC Vaslui. 

Acum Florin Talpan apărea alături de Viorel Păunescu, unul dintre apropiații lui Gigi Becali. E greu de crezut că acum susținea formația moldoveană, dat fiind faptul că purta o cravată în culorile echipei din Ghencea. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
108992139590592
DM Bob  •  18 Ianuarie 2017, 13:36

TALPAN "GENERAL" LA SPITALUL DE PSIHIATRIE ! CEA MAI REA TERMITA CARE ROADE NUMELE ROMANIEI ! DE FAPT ESTE UN GENIU ! ISI BATE JOC DE TOTI CARE II DATI ATENTIE. CE TRUMP,CE PUTIN, TALPAN FOR PRESIDENT !

stelbz
stelbz  •  18 Ianuarie 2017, 13:13

Talpan vrea sa ajunga la gradul de GENERAL ! Cum ? Talpan a produs cea mai mare destabilizare la nivelul fotbalului national, deoarece fotbalul ar avea de suferit daca s-ar pune in aplicare ideile lui aducatoare de...... RIDICARE IN GRAD MILITAR pentru el ! Sa speram ca noul Ministru al Apararii va interveni si ii va pune o TALPA acestui facator de procese penibile intre CSA si FC Steaua Bucuresti. Singurul scop al lui Talpan este sa fie ridicat la GRADUL DE GENERAL pentru merite deosebite.... Sunt si judecatori(aserviti mafiei Talpan) care se prefac a nu intelege REALITATEA EVIDENTA: ca actuala FC Steaua Bucuresti este CONTINUATOAREA fostei Steaua dinainte de 2003. Ce e asa de greu de inteles ?????. E SIMPLU !

fangigi
fangigi  •  18 Ianuarie 2017, 16:26

RESPECT TALPAN, JUSTITIARUL FOTBALULUI ROMANESC!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează