FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Becali nu-şi face probleme în privinţa suporterilor: "Fanii mei nu ştiu de Steaua 1986"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 19:50

 Gigi Becali consideră că schimbarea numelui echipei nu va influenţa prezenţa fanilor la meciuri şi susţine că suporterii săi au între 20 şi 25 de ani.

"Pe suporteri nu îi interesează, dacă echipa va avea rezultate. E adevărat, nucleul dur, Peluza Sud, nu va veni la meciuri. Dar părerea mea e că Peluza Nord încet-încet va reveni la meciuri.

Fanii pe care îi am eu sunt cei de 20-25 de ani, ei nu ştiu de Steaua 1986, pentru că nu erau născuţi. Ei s-au născut şi au văzut Steaua asta, Steaua lui Becali. De aceea, cred că nu am nimic de pierdut", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

În această seară, patronul Stelei a anunţat că, de la 1 iunie, echipa lui se va numi Fotbal Club Sport Bucureşti şi că în acest sens a trimis deja o cerere către Registrul Comerţului.

"Ea se numeşte Sport Bucureşti, dar va rămâne mereu Steaua. Am făcut o cerere la Registrul Comerţului şi am spus că din iunie vrem să schimbăm numele în Sport Bucureşti" Gigi Becali, la TV Digi Sport

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
1191575757529655
Tony Huzzupasu  •  26 Ianuarie 2017, 23:38
Postat de Bjorn Larsson pe 26 Ianuarie 2017, 23:20

Fanilor falsi mergeti cu Steaua voastrain divizia 4 si sa va chinuiti vreo 10 ani cu armata cu tot pina sa ajungeti in divizia 1, noi mergem cu Steaua noastra patronata de dl Becali in cupele europene si ne bucuram mereu.

Fani falsi?? Bey pustiulica stai in banca ta ca esti penibil ..ramai cu oierul daca nu intelegeti ce inseamna Steaua dincolo de divizie si bani sunt emotii , spirit , jucatori legenda si noi suporterii adevarati .. o sa vezi pe arena la primul meci cati ati ramas sa va bucurati de flegmele ciobanului la sfarsit de meci

alex_1973
alex_1973  •  26 Ianuarie 2017, 22:23

Aia care se dau ca sunt suporteri Steaua și nu știu de generația 1986 sunt niște nimeni.Sunt niște falsi.Iar ți Jiji despre care suporterii vorbești de aia 20-30 pe care îi platesti cu pufuleți sa ți facă galerie?Ce jalnic a ajuns.!

mircea1957
mircea1957  •  27 Ianuarie 2017, 00:33

Baiatul asta-i dus cu capul. dar rau de tot. Pe majoritatea suporterilor, asta-i mai tinea aproape de Steaua. Faptul ca aveau o cupa a campionilor europeni. Amintirea unei echipe de vitezisti. Ce crede individul asta, ca suporterilor le place de echipa lui care acum se taraie de cativa ani sa fie pe locul doi? Ca echipa lui nu joaca nimic, crede ca atrage suporterii la stadion? Dupa cum s-a vazut in ultimul timp, a facut record de tribune aproape goale. Crede individul asta ca vine cineva sa-l vada pe el, ca este "carismatic" , ca spune numai prostii? Acest individ, cu toti banii lui ( si el crede ca numai asta conteaza), a distus o echipa, a inercat sa fie smecher si sa ia Steaua pe doi lei, dar a demonstrat ca habar nu are de fotbal si fenomen si s-a pacalit singur.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează