FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Exilatul Gazului și omul nebăgat în seamă la națională, cei mai buni din meciul de aseară » Cel mai slab de pe teren a fost un stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 09:07

Gaz Metan și Steaua au remizat în penultima etapă din sezonul regulat, scor 1-1, rezultat care a fost în favoarea lui Dinamo, echipă ce va trebui să învingă Pandurii în ultima etapă pentru a merge în play-off.

Roș-albaștrii au condus din minutul 30 prin reușita lui Alibec, însă la începutul reprizei secunde Sikorski a egalat. Apoi cele două formații s-au întrecut în ratări.

Cei mai buni jucători de pe teren au fost portarul Florin Niță și Eric, care a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. La polul opus s-a aflat Muniru, care a greșit foarte multe pase și baloane simple.

caseta

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Februarie 2017, 10:06

ce dracu fumati acolo in redactie de dati notele astea ?? Balasa si Enache au dus dracu autostrada la Medias pe flancul drept. Amorim 7 lol, Nita 8 :))))))). si aia de la gaz sunt majoritatea umflati. Ati transformat un meci de nivel de divizia B in unul de Champions League.

1174217792609829
Catalin Marin  •  27 Februarie 2017, 10:03

Am vazut-o si p-asta....De Amorim , nota 7, in conditiile in care i se incurcau picioarele...... Nita, nota 8, in conditiile in care a avut 5 degajari direct la adversar. Cat plateste Becali sa se publice astfel de statistici?

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  27 Februarie 2017, 09:52

Bai gsp-ilor, nu va mai chinuiti cu analize ca sunteti praf.... amorim 7 ?????,in afara de Nita care este de echipe de CL, restul sunt doar jucatori de fotbal (nu fotbalisti);nici nu poti alege care dintre ei este mai prost pentru ca se intrec in prostie

Vezi toate comentariile (9)
Comentează