FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

Pustai explică unde a ratat Gazul calificarea în play-off: "Acum obiectivul e să evităm retrogradarea"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 22:40

Gaz Metanul lui Cristi Pustai a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce a pierdut meciul cu CSU Craiova, la Pitești, scor 1-0.

Antrenorul medieșenilor susține că echipa sa n-a ratat calificarea din cauza acestui meci, ci după alte partide din trecut.

"N-am avut nicio șansă. E o finală pierdută. Noi n-am pierdut calificarea acum, ci în alte meciuri. Acum avem obiectiv evitarea retrogradării.

Trebuia să facem egal cu Astra, nu aveam voie să pierdem acasă cu CFR. Șanse am avut de-a lungul sezonului, dar asta e", a declarat Pustai la TV Digi Sport.

Citește și: Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  06 Martie 2017, 08:41

Pustai si cei de la gaz uitya cum auegalat din iffside mare in meciul cu CSU de la Medias.Cu o victorie atunci a CSU gazul nici n u mai visa la play off.Totodata mai bine le-ar zice jucatorilor sa nu mai joace ca niste ciobani,tare si la oase.Smecherul ala de Radu Petrescu ia iertat de doua cartonase rosii.Radu a arbitrat smechereste ca si in meciul in care a dat penlti la Acka aflat inafara careului.E o rusine pentru arbitrajul romanesc

turbozero
turbozero  •  06 Martie 2017, 08:34

"meciul" lui zavaleanu clar !sper sa retrogradati nu sunteti decat un satelit

prazburg1948
prazburg1948  •  06 Martie 2017, 00:10
Postat de alexbibirica1 pe 06 Martie 2017, 00:01

2 puncte in ultimele 6 meciuri... putin ... foarte putin.

Daca pastrau pe Llulaku si Axente, sau macar numai 1 dintre ei, eu sunt sigur ca mergeau in play-off. Pana sa ii vanda Gazul a jucat excelent de bine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează