FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

România, fără atacanți cu Danemarca » Jucătorii din ofensivă au fost cei mai slabi de pe teren » 3 fotbaliști au impresionat

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 08:38

România a terminat la egalitate cu Danemarca, scor 0-0, și este la 7 puncte de liderul Polonia, urmând a se lupta pentru locul 2.

Jucătorii lui Daum au avut o evoluție slabă, iar pe final, danezii puteau câștiga partida. Săpunaru, Pintilii și Benzar au fost cei mai buni jucători ai României și au primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-a aflat Keșeru. Atacantul a ratat două ocazii mari și a fost notat cu 3, cea mai mică notă a meciului. Și Alibec și Rotariu au evoluat slab și au primit nota 4.

Eriksen, vedeta danezilor, a primit nota 4, în timp ce Delaney și Durmisi au fost notați cu 7. 

 1

2

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
plc2k5
plc2k5  •  27 Martie 2017, 10:37

Tinind comnt ca asta e meseria, chiar e asa de greu sa observati ca linia de fund e asezata gresit ? Sapunaru a jucat central si Chiriches central-dreapta. In privinta notelor, daca Pintilii a luat 7 inseamna ca v-ati uitat la alt meci... A fost printre cei mai slabi de pe teren, cu 2 viteze in minus fata de oricine, cred ca si tatarusanu alearga mai repede decit el. De prin minutul 60 a fost pur si simplu sufocat, nu a cistigat nici un duel...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Martie 2017, 10:46

catastrofalii au fost, in ordinea posturilor: tatarusanu (nu a facut nici macar o repunere folositoare echipei - de ce nu apara nita?!), tosca (depasit total, jucator fara pic de inteligenta si simt de anticipare al jocului - m-a facut sa-l regret pe grigore...), pintilii (mai lent ca socru-sau - si nici nu avem altul pe acest post, ar trebui convocat si incercat nedelcu), latovlevici (intr-adevar, doar un clovn in fotbal - o jignire pentru vatajelu), stanciu (nici macar o pasa reusita, nici o actiune individuala frontala - mai bine se plimba budescu prin teren) si keseru (mai mare ratangiu ca acest ins nu a avut nationala in istoria ei!). romania a rezistat doar cu sapunaru (cel mai bun de pe teren), chiriches (la fel de haotic, totusi), benzar (cel mai bun mijlocas dreapta la ora asta), marin (destul de lent si el, il ajuta simtul dezvoltat al jocului) si, partial, chipciu (determinat si dispus de data asta la efort). romania nu are mijlocas central defensiv, in fata apararii, nu are coordonator de joc si atacant de gura portii. bogdan stancu, alibec, andone si keseru, cu totii, sunt acelasi profil, al doilea varf, retras si mai in lateral. rezultatul este unul imens! despre daum, nimic de spus! "antrenori" d-astia avem si noi destui: hagi, lacatus, dumitrescu, balint, stoichita, chirila. antrenori updatati sunt doar lucescu, olaroiu, dan petrescu si contra, adica cei ce profeseaza in fotbal, nu in bambilici balcanic...!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Martie 2017, 14:31

Pintilii 7? Sa fim seriosi! Tatarusanu 6- Benzar 7, Chiriches 7, Sapunaru 7, Tosca 5, Latovlevici 5- Pintilii 5, R. Marin 4- Stanciu 3, Chipciu 4, Keseru 4.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează