FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Dan Petrescu este gata să preia echipa naţională: "Nu mă interesează să joc ca Barcelona, mă interesează să am rezultate"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 20:37

Dan Petrescu a declarat că e dispus să discute preluarea echipei naţionale, în cazul în care oficialii FRF ar fi dispuşi să poarte discuţii în acest sens.

Tehnicianul român mai are contract cu Al Nasr Dubai până în luna mai şi spune că este gata să preia selecţionata tricoloră în momentul în care îi va expira înţelegerea din Emirate. 

"La naţională trebuie să câştigi, nu există scuze. Eu cred că trebuia un antrenor român la echipa naţională. Normal că dacă ar exista această întrebare, aş veni. Normal că m-ar interesa oricând echipa naţională. Dacă voi fi liber şi voi fi contactat, voi discuta.

 Eu dacă vin la naţională, nu mă interesează să joc ca Barcelona, mă interesează să am rezultate, să mă calific. Asta e filosofia mea, nu mă intereseaza jocul spectaculos

Nu mă voi implica în alegerile de la FRF. Eu sunt antrenor de fotbal, mă interesează doar să antrenez. Dacă încercau să mă aducă, poate reuşeau. Nu ştiu cu Lucescu sau Olăroiu, dar cu mine nu au încercat", a afirmat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
torque07
torque07  •  28 Martie 2017, 23:58

Ce mizerie de presa. Si cata pro.stie la unii de inghit galuste de genul asta. Iar intariti idea cu demisia mai "ziaristii" lui peste?asta e solutia de vreo 10 ani in fotbalul romanesc. Si prostu dupa 10 ani de schimbat antrenori crede in continuare ca problema è antrenorul. Nu credeti ca e timpul sa schimbam si altceva decat antrenorul? Desteaaapta-te romaaaaane....

1716493408582631
Robert Szi  •  29 Martie 2017, 04:24

pai ce? echipa actuala joaca la fel ca Barcelona? jocul trebuie urmarit.. nu rezultatul.. fiindca asta s-a facut pana acum.. daca o sa avem joc bun o sa avem si rezultate.. nu-mi place atitudinea lui Petrescu.. nu prea poti avea rezultate cu un joc penibil

paul.o.53
paul.o.53  •  29 Martie 2017, 19:00
Postat de jalabert pe 28 Martie 2017, 23:14

cei mai potriviti pentru functia de selectioner in acest moment imi par schumi si ionut popa.

Cel mai bun ar fi Akhenaton de la Tehnoton Iasi; unchiul lui Tutankhamon.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close