SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CLUJ

VIDEO Imagini șocante postate de un gimnast olandez prezent la Campionatele Europene de la Cluj: "Ne antrenăm în beci și mâncarea e groaznică"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 00:30

Clujul este în aceste zile gazda Campionatelor Europene de Gimnastică, însă sportivii prezenți nu sunt tocmai mulțumiți de ceea ce au găsit în România.

VEZI VIDEO

Un gimnast olandez este șocat de ceea ce a găsit în România: "Ne antrenăm în beci", ar fi spus acesta conform stiridin romania.net.

Acesta a realizat un video în care s-a plâns de sala de antrenament, dar și de mâncare. "Este groaznică".

S-a filmat pe balconul hotelului unde este cazat în timp ce își chema un coleg la masă, iar acesta a făcut semn cum că mai bine s-ar arunca de la balcon decât să mănânce.

Bram Verhofstad este sportivul care a realizat acest filmuleț.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (80)
dan76cj
dan76cj  •  23 Aprilie 2017, 11:01

Defapt e o singura problema: ceva frustrati de la gsp de cateva zile tot se straduiesc sa gaseasca ceva negativ de scris despre ce se intapla la Cluj-Napoca! Aveti grija sa nu va muscati de limba, ca va otraviti singuri...

1534548963523099
Vasile Nistor  •  23 Aprilie 2017, 10:50

Care au fost imaginile socante? Vad ca aveau farfuriile pline! Probabil au fost printre ultimii la masa! De ce dati in stire ca se antreneaza in beci? Chiar siei au zis "probabil"! Santeti din ce in ce mai mult un ziar de cancan. De ce nu scrieti despre atmosfera din sala, despre civilizatia publicului romanesc, pentru ca sunt suporteri din intreaga tara in sala! Continuati cu obsesia voastra "antiCluj" inceputa de la fotbal. E jenant ce scrieti!

leoc980
leoc980  •  23 Aprilie 2017, 11:51

Frumos ar fi sa punem si noi niste imagini cu mancare olandeza(dupa cum se stie, dutch cuisine e renumita ). Niste mancatori de cartofi cu maioneza si crochete au ajuns sa ne dea lectii de bucatarie, iar ziaristii stau capra si posteaza titluri cu senzational. Alti monarhisti, englezii, xenofobi maxim cand vine vorba de Romania, se simt ofensati de glumele(deplasate, dar tot glume) - si iarasi, fara dovezi, doar pe vorbele celor prezenti, il consideram vinovat pe Ilie. Sa ne amintim si glumele cu salutul romanesc al milogilor de la tv din Franta. A, si mancare olandeza: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/aa/aa/4a/aaaa4a357a582579f814a8b6202434b1.jpg Pofta buna la Pindakaas, Kroketten si Frikadel!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează