FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

E un idol în Giulești, dar îl trimite pe Șumudică la rivala de moarte: "Ce să facă dacă nu mai e Rapid? La FCSB poate face performanță"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 13:03

Lui Marius Șumudică îi va expira contractul cu Astra, la finalul acestui sezon, iar antrenorul este dorit de FCSB, dar și de alte echipe din străinătate.

Dani Coman, președintele Astrei, fost mare jucător pentru Rapid, a vorbit despre posibilitatea ca Șumudică să continue la echipa din Giurgiu, dar și despre șansele ca tehnicianul să ajungă la FCSB.

"Am avut câteva discuții cu Șumi despre o eventuală prelungire. Nu i-am prezentat niciun document oficial, dar probabil o vom face zilele următoare.

Din punct de vedere financiar, e clar că suntem mult față de ceea ce îi pot oferi alte echipe lui Șumi. Are variante și din străinătate, are variante și din campionatul intern.

Ce să facă dacă Rapidul nu mai există? Să se lase de antrenorat? El trebuie să se gândească la faptul că la Steaua poate face performanță. Nu știu dacă oamenii vor fi dezamăgiți, dar el trebuie să se gândească la el și la familia lui

Dacă vom ajunge la un numitor comun și va rămâne antrenorul echipei, atunci ne vom pune la masă și o să facem lotul pentru sezonul viitor. Dacă nu, va trebui să găsim variante, să aducem un antrenor și să facem o altă strategie", a spus Coman la TV Digi Sport.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
amicu
amicu  •  01 Mai 2017, 14:36

ca si RAPIDIST sunt profund dezamagit de gandirea lui Coman. Daca Rapidul ca si club de fotbal nu mai exista, asa nu inseamna ca trebuie sa iti bagi picioarele in convingerile tale. Sumudica ce sa faca la fcsb, ca steaua nici ea nu exista??? Sa mearga la un club unde sigur nu isi va putea pune in valoare calitatile, pentru ca la acel club exista un singur Dumnezeu, Becali. Reghecamf a rezistat atata timp pentru ca el pare antrenat de acasa. Si pentru ce sa te manjesti mergand intr-un loc unde nu iti poti arata valoarea??? Daca fugea dupa bani Sumi mergea la arabi. Daca vroia campionat puternic si echipe puternice mergea la turci. Insa Sumi e mult prea destept si stie sa isi cantareasca foarte bine oportunitatile. Coman sa mearga el la fcsb daca vrea bani.

206708576511849
Stefan Pescariu  •  02 Mai 2017, 10:30

Comane, si tu ?! :(((

696253093853906
Ghita Florin  •  01 Mai 2017, 19:32

,,Bani'' Coman nu mai este de mult,,legenda'' in Giulesti,este un *** care a trecut pe la Rapid,ca de fapt multi altii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează