FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

EXCLUSIV O singură echipă din România, cap de serie la startul cupelor europene! Program + Posibili adversari pentru cele 5 cluburi + Cât de jos s-a prăbușit Dinamo în clasamentul coeficienților

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

Gazeta Sporturilor de luni prezintă tabloul complet al participării echipelor românești în cupele europene, ediția 2017-2018. 

Citește toate detaliile în ediția tipărită, disponibilă din zori la chioșcurile de presă. Ziarul e disponibil și online, în platforma digitală - AICI

# Aventura echipelor românești va începe pe 13 iulie, cu turul 2 în Europa League, unde va juca Astra, singura echipă ce va avea statut de cap de serie. Atât în turul 2 preliminar, cât și în următorul, are șanse chiar și în play-off!

# În ciuda faptului că vor fi în Champions League și nici nu sunt în urna favoritelor, FCSB și Viitorul vor avea parte de misiuni mai ușoare decât Dinamo și CS U Craiova. Pe aceste două echipe le așteaptă o misiune aproape imposibilă. Ar trebui să treacă două “duble” până la faza grupelor, iar printre adversare se numără nume mari și chiar foarte mari.

# Din cauza absenței lungi din Europa, Dinamo s-a prăbușit în topul coeficienţilor europeni. "Câinii" au ajuns tocmai pe locul 217!

Citește în Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI) toate detaliile despre adversarii și programul echipelor românești în cupele europene. 

Tot azi exclusiv print: 

» Scandal de ultimă oră la FCSB: finul lui Reghe a fugit cu banii?!

» Avem raportul Penitenciarului de la Poarta Albă în cazul lui Gigi Becali: "A beneficiat ilegal de recompense și are dificultăţi de exprimare!"

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (97)
dinamo.badea
dinamo.badea  •  29 Mai 2017, 00:32
Postat de dinamovist_rau pe 29 Mai 2017, 00:27

Toti oamenii e rai care il ataca pe domnul Negoita care a castigat in scurt timp, adica 5 ani de cand a preluat echipa un trofeu fuarte prestigios, adica cupa ligii.

Pacat ca toata lumea a uitat repede de cupa Marbella, singurul trofeu european castigat de o echipa din Romania dupa '89..

dinamovist_rau
dinamovist_rau  •  29 Mai 2017, 00:23

Pe noi nu ne intereseaza locul in Europa sau trofeele ci sa facem un scut uman in jurul domnului Negoita pentru ca a demonstrat ca ne iubeste mult.

martorii.lui.moflea
martorii.lui.moflea  •  29 Mai 2017, 00:36

Nea gelu eftimie vindea in anii '80 un sas in Germania de Vest cu 5000 de marci, pe cand domnul negoita mai are de invatat cum sa faca transferuri dar chiar si asa il iubim fuarte mult si pe dansul si e bine asa. Forza domnul negoita! Sezonul viitor luam iar cupa ligii care nu mai exista dar oricum nu conteaza ca noi tot o castigam

Vezi toate comentariile (97)
Comentează