SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM - DINAMO

Continuă scandalul după CSM București - Dinamo! Gazdele ar fi jucat și ele cu un om în plus pe teren și ar fi marcat ultimele trei goluri ale partidei în această situație!

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2017 17:25

Incredibil câte lucruri anormale s-au întâmplat în al doilea meci al finalei Ligii Naționale de handbal dintre CSM București și Dinamo București!

CSM București a făcut un protest oficial la Federația Română de Handbal prin care acuză faptul că în ultimele secunde ale partidei, Dinamo București a jucat cu un om mai mult pe teren! Alb-roșiii aveau doi eliminați, pe iranianul Musavi și pe croatul Vrankovici, și cu toate acestea au jucat cu 6 handbaliști pe teren și nu cu 5 cum era regulamentar!

Bomba a venit însă din tabăra dinamovistă. Campionii aduc și dovezi. Conform foii oficiale a meciului, în minutul 58.28, CSM București a primit două sancțiuni. Antrenorul Zvonko Sundovski a văzut o eliminare de două minute, iar Bogdan Vasiliu, oficial C, șeful secției de handbal de la CSM, a primit cartonașul roșu, pentru că l-a bruscat pe observaotorul partidei, Walter Dăncescu.

Au fost exact evenimentele care au avut loc după ce Alin Roșu a plecat vijelios pe extrema stânga, Liviu Mironescu s-a interpus și a fost eliminat. CSM a primit aruncare de la 7 metri. Scorul era atunci 17-19.

Conform foii oficiale de joc, CSM ar fi trebuit din acel moment să joace cu doi oameni mai puțin pe teren, dar înregistrările meciului nu arată acest lucru. Vicecampioana României a evoluat până la final cu doar un jucător în minus! Și așa a și marcat nu mai puțin de trei goluri până la final!

"Să se uite toți în foaia de joc, că nu a făcut-o Dinamo! Să vadă care a fost echipa care a jucat prima dată cu un om în plus pe teren. Noi am făcut-o câteva secunde și nu am marcat, ei au jucat un minut și jumătate și au înscris de trei ori în tot acest timp", au spus oficialii dinamoviști.

CSM-Dinamo s-a terminat egal 20-20, la finalul celor 60 de minute, și s-a trecut la executarea loviturilor de la 7 metri. Dinamo a câștigat cu 4-3 și a cucerit un nou titlu de campioană.

 18945400 10155281482774351 218146525 n

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (15)
balauru48
balauru48  •  06 Iunie 2017, 18:26

astept cu interes comentariile gigistilor gretosi...

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Iunie 2017, 23:10

Din pacate observatorul a fost total depasit. Asa se intampla cand oamenii nu se retrag la timp si isi fac de lucru prin salile de handbal in loc sa stea acasa sa-si creasca nepotii. Poate ca si CSM a jucat cu om in plus. Asta se poate vedea din inregistrarea meciului. Oricum, pe mine m-a iritat comentariul tendentios al celor doi comentatori de la Digi, care ba n-au vazut fault in atac la CSM, ba s-au apucat sa numere ei jucatorii din teren, doar-doar s-o gasi ceva sa nu castige Dinamo campionatul. Dinamo e clar cea mai buna echipa din Romania, cu cel mai bun lot si merita acest titlu, chiar daca in cele doua meciuri n-a jucat extraordinar. Norocul CSM-ului ca n-a pierdut mai clar a fost portarul Iancu, cel care a aparat fenomenal si a pastrat un aparent echilibru pana la final. Sunt convins ca daca s-ar rejuca meciul, Dinamo ar castiga la o diferenta de la 10 goluri in sus. Nu poti sa joci fara interi la nesfarsit, iar Iancu nu mai poate prinde un meci la fel de bun ca aseara si a doua oara.

gannicus2014
gannicus2014  •  06 Iunie 2017, 18:53

maine scot dinamovistii si dovada ca Nikola Karabatic a jucat pe fals la CSM ... stati pe receptie , se lucreaza la montaj

Vezi toate comentariile (15)
Comentează