FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Rednic a făcut o ofertă pentru jucătorul Luanei » Negoiță l-a lăsat fără replică pe antrenor!

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 09:00

Mircea Rednic a vrut să-l ia pe Vlad Olteanu, fundașul stânga al lui Dinamo, la Mouscron, dar Negoiță a cerut un preț considerat de ”Puriu” prohibitiv.

Trei jucători dinamoviști au fost trimiși acasă mai repede din cantonamentul de la Maribor pentru că antrenorul Contra a anunțat că nu se va baza pe ei în sezonul următor. Printre aceștia și fundașul stânga Vlad Olteanu, 21 de ani, titular în ultima perioadă în echipa națională U21 a României, dar cu doar 13 meciuri jucate în Liga 1.

Jucătorul a fost deja împrumutat la FC Voluntari pentru un sezon, cu toate că ar fi putut să joace împotriva lui Chipciu, Stanciu sau Răzvan Marin. Conform surselor Gazetei, Mircea Rednic a înaintat celor de la Dinamo o ofertă cifrată la 200.000 € pentru jucătorul impresariat de fiica sa, Luana, însă răspunsul roș-albilor l-a lăsat fără replică pe "Puriu".

Ionuț Negoiță a cerut în primă fază 1.000.000 € și după ce antrenorul belgienilor a refuzat vehement, finanțatorul dinamovist a mai scăzut pretențiile, 800.000 €.

4 selecțiila România U21 are Olteanu

Adică jumătate din suma pe care acesta speră să o obțină pe Steliano Filip, jucător de același profil, dar cu meciuri la echipa națională mare și cu peste 100 de partide în prima ligă.

200.000 €valorează Olteanu în acest moment, conform transfermarkt.de

Enervat de pretențiile celor de la Dinamo, Rednic a renunțat pentru moment la transferul lui Olteanu și astfel fundașul a ajuns sub comanda lui Claudiu Niculescu, la FC Voluntari.

4 meciuria jucat Olteanu pentru Dinamo în sezonul recent încheiat de Liga 1. All-time are 13 meciuri

Olteanu a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo, de la FC Brașov, în ianuarie 2016.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
gizeh
gizeh  •  04 Iulie 2017, 11:42

neputință vrea să-l imite pe jiji dar și-a găsit cu cine ... cu strâmbu' :)) bancrutistu' are mare noroc că psd e încăla butoane ... era demult ascuns cu frac'su de mână.

kwd2015
kwd2015  •  04 Iulie 2017, 10:21
Postat de suzana2a pe 04 Iulie 2017, 09:16

Alt postac gigist cu creierul cat dopul si capul cat damigeana! Bai , cocalariidefotbalisti numiti de tine au enervat toata Belgia cu lenea lor! Si acum se intreaba toti cum au putut sa dea atatia bani pe doua petarde obosite!? Adica gigi belciug e singurul care poate cerr bani? Lasa, sa compenseze Luana din comisionul de la Gnohere, luat pe jigodeala binecunoscuta gigista! Fcsbucisti, ja, la furat, ca altceva nu stiti...

***, da nu uiyi cateva aspecte care va fac mandri ca sunteti dinamovisti: ghetele de aur furate. Jucatori *** morti pe teren....la oltenita.... lupu hot in grecia. Mutu cocaina. Borcea, netoiu, i&v becali. G popescu. Coregrafii in loc de fotbal. Realizari majore: incendierea peluzei. Ddb. Autovotarea pe net cu cea mai tare coregrafie de pe locul doi din lume. Cearsafuri agramate pe stadion. Congresele psd din adn. Hai ca aveti ceva de lauda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  04 Iulie 2017, 09:22

Sa râdem in fiecare zi cu comediantii rin-isti! In fiecare zi se fac de râs cu ceva, asa e cand nu ai simtul ridicolului si nici inteligenta nu te da afara din ... club! Vorba proverbului "prost sa fii, rin-ist te numesti"!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează