SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO

Debut slab la EURO » Naţionala de handbal sub 19 ani a României a pierdut cu Ungaria

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 17:31

Naționala sub 19 ani a României a pierdut meciul de deschidere la Europeanul din Slovenia, 21-26 cu marea rivală, Ungaria.

Reprezentativa sub 19 ani a României a început cu stângul Campionatul European care se desfășoară în Slovenia. Echipa pregătită de Ion Crăciun a fost învinsă de Ungaria, 26-21.

Maghiarele au controlat disputa de la un capăt la altul, România nepunându-le mari probleme adversarelor.  Pentru românce ar fi putut fi o revanșă în fața Ungariei, la această generație, după ce acum doi ani, la Europeanul sub 17 ani, maghiarele le învinseseră în finala mică, 34-31. 

Sorina Târcă, fiica fostei internaționale Mariana Târcă, a fost golgeterul României, cu 7 reușite, tot interul stânga fiind aleasă și MVP-ul echipei noastre în acest joc.
România va întâlni azi, de la ora 16:00, Suedia, al doilea adversar al grupei, iar sâmbătă, de la ora 16:00, va juca în compania Olandei. Suedia a pierdut meciul cu Olanda, 23-26.

Actuala generație a echipei României a ocupat locul 4 la Euro 2015, sub 17 ani, și locul 14 la Mondialul din 2018, sub 18 ani. 

Junioarele joacă semifinale

Naționala sub 17 ani a României va juca azi, de la ora 20:15, în semifinalele Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Gyor (Ungaria). Echipa pregătită de Ion Ivan și Marius Dănuleț a terminat pe locul 2 în grupa A, în spatele Ungariei, și va întâlni prima echipe din grupa B, Rusia. Rusoaicele au obținut trei victorii la scor în preliminarii, trecând de Muntenegru (28-21), Franța (32-22) și Danemarca (31-20)!

În cealaltă semifinală, Danemarca va întâlni Ungaria, de la ora 18:00. Actuala generație va participa apoi, în luna august, la Campionatul European din Slovacia. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează