FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Contre între oficialii FCSB-ului, pe tema banderolei: "O știm doar noi, cei care ne ocupăm zilnic de echipă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 19:45

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a ținut să-i răspundă lui Helmuth Duckadam, după ce președintele de imagine al echipei a afirmat că în prezent echipei îi lipsește un lider.

Duckadam a pus sub semnul întrebării abilitățile de lider ale lui Pintilii, în ciuda faptului că mijlocașul este cel mai vechi fotbalist al echipei antrenate de Dică.

"Când la Steaua evoluau Tătărușanu, Chiricheș, Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase, căpitan era Bourceanu, dar adevăratul lider era Pintilii. Au plecat cei de mai sus, au venit alți jucători de valoare, cu personalitate și caracter. Liderul e același. Cu sau fără banderolă.

Doar că asta o știm doar noi, cei care ne-am ocupat și ne ocupăm, zi de zi, de această echipă. Poate e bine s-o afle și alții", a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

 

Când la Steaua evoluau Tătărușanu, Chiricheș, Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase, căpitan era Bourceanu, dar adevăratul lider...

Posted by Mihai Stoica on Monday, 31 July 2017

După ce l-a numit căpitan la puțin timp de la transferul din iarnă, Gigi Becali a decis să-i retragă banderola lui Denis Alibec, iar liderul echipei a redevenit Pintilii, urmat de Budescu și Teixeira. 

"Nu avem un lider care să se impună în vestiar, în fața tuturor. Bourceanu era un lider pe teren și în vestiar. Rădoi era la fel. Ei mi se par lideri. Pintilii e cel mai vechi dar nu știu dacă poate fi lider, dacă se poate" Helmuth Duckadam

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
nebraska
nebraska  •  31 Iulie 2017, 21:33
Postat de iosif_vs. pe 31 Iulie 2017, 21:08

Ai dreptate, noi iosifii suntem slujitorii ciobanului cu sau fara banderola si e bine. Hei hei hei! ! !

iosifii si bebii cu IQ21.

iosif_vs.
iosif_vs.  •  31 Iulie 2017, 21:08
Postat de iosif_vs pe 31 Iulie 2017, 20:26

Mai dați-o in paștele ei de banderolă.. de parcă ar avea vreo importanță cine poartă banderola.. hai, să depășim subiectul ăsta penibil..

Ai dreptate, noi iosifii suntem slujitorii ciobanului cu sau fara banderola si e bine. Hei hei hei! ! !

zizu
zizu  •  31 Iulie 2017, 21:44

deci...inca o dovada ca la fcsb e harababura totala..:))! fiecare se crede mare si tare dar de fapt infractorul suprem manipuleaza pe toti cum vrea el

Vezi toate comentariile (21)
Comentează