FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Record negativ de asistență? Câte bilete s-au vândut pentru meciul Dinamo - Chiajna de miercuri

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 13:20

Dinamo joacă miercuri seara cu Concordia Chiajna, de la ora 20:00, primul meci de la plecarea lui Cosmin Contra de pe banca tehnică a  "câinilor.

Roș-albii vor beneficia însă de un stadion aproape gol, până la această oră fiind vândute sub trei sute de bilete.

Lipsa unui stadion nou, rezultatele modeste din noul sezon și confuzia de la nivelul băncii tehnice sunt, cel mai probabil, motivele pentru care arena din "Ștefan cel Mare" va fi din nou goală la meciul de miercuri cu Chiajna.

După ce a încetat să mai joace pe Arena Națională, Dinamo a avut asistențe din ce în ce mai mici la meciurile de acasă. De exemplu, penultimul meci disputat pe teren propriu, cu Sepsi, a strâns la stadion puțin peste o mie de spectatori. 

  • Dinamo - Concordia Chiajna se joacă miercuri, de la ora 20:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (30)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Septembrie 2017, 14:57
Postat de travka pe 19 Septembrie 2017, 14:31

4435 de spectatori au fost cu gaz, steaua are medie de peste 8000 de suporteri oe meci, voi aveți cam 3000 ceva de genul, pe locul 6 sunteți la audienta, dar știm și voștri sunt putini dar mai frumoși, canta mai bine etc și alte bălării jajjaajaja

Ce mediae au mă???!!!??? Poate că ai pus și spectatorii (sămînțarii) de la meciurile cu Pilzen și Sporting. La meciul cu gaz Metan nu au fost mai mult de o mie , iar media voastyră este SUB 4.000 și asta pentru că sa creat o emulație... ați evoluat în Cupele Europene (bravo vouă , dar una-i UNA și alta-i ALTA).... luptați cu șamse REALE pentru campionat... aveți cel mai bun lot și fotbaliști care ADUC lumea în tribune... DE ASTA. Că altfel , anul trecut ați avut de MULTE ori cîte 200-300-500-800 de spectatori în tribune. iar DACĂ ați fi în locul lui Dinamo , cu problemele lor de cîțiva ani de zile , nu ați avea nici jumătate din spectatorii lor... ca să nu mai spun ce s-ar întîmpla DACĂ ați fi în locul lui U Cluj... sau (ȘI MAI ȘI)... dacă ați fi avut A SUTA PARTE din problemele pe care le-a avut Rapidul dealungul vremii și/sau "palmaresul" ălora din Giulești , nici nu ați mai fi existat... v-ați fi DESFIINȚAT de la sine.... Gura mai mică , mai ușor cu lauda și cu îngîmfarea că nu vă stă bine... sunteți RIDICOLI........... RI-DI-COOOOLI.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  19 Septembrie 2017, 17:17
Postat de travka pe 19 Septembrie 2017, 17:05

prietene, cred ca ti-a scapat articolul ala cu Steaua armatei nu va avea voie in liga 2 si liga 1? pentru ca sunt ligi profesioniste si nu au voie cluburi publice departamentale, ce se va intampla ia zi tu ce crezi? o sa vina unu, care va cumpara o echipa de liga 3 (FARA PALMARES si cu zero coeficient european, cu niste fani majoritatea golani fara viitor, asa cum poti sa vezi Steaua adevarata e in top Uefa Club Ranking in continuare pe locul 58 si e echipa din liga 1 care a preluat palmaresul) si o sa dea 3.7 mil de euro pe an lu Talpan doar pe sigla este? fara TVA? adica vreo 4.5 mil pe an doar sa tina echipa la el.....si dupa o sa mai bage el bani in jucatori salarii+TAXE- staff deplasari cantonamente etc? ASTA CREZI? pentru ca din liga 3 ca sa promovezi trebuie ca echipa infiintata anul asta sa fie SOCIETATE PE ACTIUNI...deci va avea un nou patron, si dupa cum au procedat cu fostul patron, tare sunt curios cine va fi prostul care isi va risca milioanele de euro cu ei :) si inca o intrebare, de ce nu ar cumpara Petrolul? nu costa 4 mil euro pe an, are super stadion si fanii sunt mai misto ca cei de la Steaua deci??? palmaresul istoric e la echipa din liga 1, recunoscut si de Uefa conform coeficientului clubului si ar trofeelor trecute in dreptul echipei pe site-urile Uefa si Fifa

Nu mi-a scapat articolul respectiv, iar acela este bazat pe declaratiile unui "bugetar" din aparatul LPF care se plictiseste pe acolo. Tu ai omis declaratia lui Ionut Lupesc(GHICI UNDE LUCREAZA)? Ai omis faptul ca jumatate din liga 1 este finantata de primarii si stat? Ai omis faptul ca Rubin Kazan este echipa statului rus si totusi joaca de ani buni in cupele europene, inclusiv Champions League? Cred ca tu omiti si faptul ca peste justitia din Romania nu poate trece nimeni in lumea asta. Nimeni nu certifica identitatea si palmaresul unei echipe in functie de ce afiseaza site-ul UEFA. Pentru asta exista justitia Romana, aceeasi care a decis cine are brandul si palmaresul in cazurile Timisoara, Craiova sau Otelul Galati. Cat cere Steaua pe brand, unde joaca, ce forma juridica va avea cand va ajunge in prima liga sunt probleme care nu te privesc din moment ce esti FCSB-ist. Astea sunt problemele STELISTILOR si ale CSA-ului. Ce palmares sportiv are FCSB? Ia citeste cele doua decizii ale instante si iti vei da seama ca vorbesti fara sa cunosti. Prima decizie ti-a trasat clar linie intre palmaresul Stelei si cel al FCSB-ului. A doua decizie reconfirma prima decizie si constata ca FCSB/Becali s-a folosit ilegal de marca si palmaresul Stelei. Site-ul UEFA nu este entitate decizionala legislativa. UEFA este o organizatoare de competitii pe teritoriul Europei si atat. Mare este gradina domnului..

chromophobia
chromophobia  •  19 Septembrie 2017, 14:49

Voi nu intelegeti ca dinamo al lui NEGoiță n-are suporteri?Ei abia se strang cu fcsb 7000-8000,asta pt ca isi iau cei 300 toate familiile,le mai vinde danciulescu bilete,toata echipa lui NEGoita se transforma in vanzatori de bilete!Si Fcsb are mai multi suporteri.Daca vb de Steaua,e grav,dam statisticile peste cap

Vezi toate comentariile (30)
Comentează