FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Dănuț Lupu, atac la Pancu și Niculae: "Nu sunt rapidiști" » A desființat proiectul Academia Rapid!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 12:59

Dănuț Lupu, fost campion cu Rapid în 1999, a vorbit despre situația în care se află clubul alb-vișiniu.

Lupu a atacat proiectul Academia Rapid, echipa înființată de Primăria Sectorului 1, și i-a criticat pe Daniel Pancu și Daniel Niculae, spunând că au ales banii și că nu sunt rapidiști.

" AFC Rapid este mai rapidistă decât Academia Rapid. Pancu și Niculae nu sunt rapidiști. S-au dus la Academia Rapid pentru bani. De ce nu s-au dus la AFC? AFC Rapid e deja la al doilea sezon, puteau să se ducă de la început acolo. De ce s-au dus la Primărie? Că sunt bani?! Academia nu e Rapid!

Oricum, adevăratul Rapid e la Copos. Valerii Moraru a cumpărat un club înființat prin 2004 sau 2005. Ei sunt o academie, nu Rapid", a spus Dănuț Lupu la TV Digi Sport.

Citește și: Vinovatul de serviciu! Lupu dezvăluie problemele de la Dinamo: ce se întâmpla în vestiar și de ce Hanca și Nemec nu mai dau randament

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (15)
sharpe
sharpe  •  24 Octombrie 2017, 15:27

Exista si o parte adevarata in spusele lui Lupu,insa la AFC s-a dovedit ca exista interes si ca o entitate nascuta din,sau pe interes nu va rezista,in plus Rapid avea nevoie de o entitate puternica pentru a renaste,nu poti sa acuzi ca ,Nico cat si Pancu nu sunt Rapidisti,insa au ales sa-si lege dragostea pentru Rapid pe un proiect care e unul viabil, bazat pe vorbe si fapte...in ultimii ani Rapidistii au fost si sunt dezamagiti de asa zisii oameni de afaceri sau potenti financiar...se pare ca in Romania aceste personaje sunt o amagire pe termen lung.

poison
poison  •  24 Octombrie 2017, 18:09
Postat de valentinn10 pe 24 Octombrie 2017, 15:27

STEAU E NUMAI UNA, STEAUA ROMANIEI, STEAUA BUCURESTI, VIITORUL SI MANDRIA ROMANILOR DE PRETUTINDENI, restul?, resturi...

Pacat ca e in Liga a 4-a.. ar trebui repusa in drepturi in Liga 1, iar FC FCSB retrogradata.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  24 Octombrie 2017, 17:29

Războiul clonelor. Laser, frate.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează