FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN MEDIAȘ 0-0

Dan Petrescu a ajuns la capătul răbdării! S-a dezlănțuit după remiza cu Gaz Metan și emite un verdict dur: "Va fi un miracol dacă mai primim un penalty până la finalul campionatului"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 20:28

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns din nou de arbitraj după semieșecul surprinzător înregistrat de echipa sa pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 0-0. 

"E foarte greu de explicat, noi jucăm, avem ocazii, dar adversarul a făcut anti-joc. Noi am început rău, am avut ocazii, bară, dar și două penalty-uri clare. Ar fi trebuit să fie și o eliminare. E al treilea meci  în care suntem viciați de arbitri, dar și noi trebuia să fim mai atenți și să marcăm. Toți jucătorii au fost sub presiune, n-au avut răbdare, exact ce le-am spus să evite înainte de meci. A dispărut total acel noroc pe care l-am avut în tur.

Arbitrului să i se dea vreo 10 etape de suspendare, merită! A făcut dintr-un meci ușor unul greu. 100% nu voi mai primi penalty cât sunt la CFR! Dacă voi primi, va fi un miracol!", a spus Petrescu la Look TV.

"Bursucul" a comentat și mini-revolta fanilor clujeni, care i-au cerut demisia la finalul partidei (detalii, aici): "I se strigă demisia și lui Zidane! Tuturor antrenorilor li se strigă demisia, nu contează cât muncești, asta vor ei. Poate sunt plătiți, cine știe. N-am de ce să demisionez, muncesc foarte bine, echipa a pierdut doar un meci. N-am de ce să nu continui la CFR".

Penalty clar refuzat clujenilor!

Clujenii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 4, atunci când Hoban a fost doborât de Lucian Cristea.

Totuși, "centralul" Marian Barbu a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea clujenilor, care au acuzat constant arbitrajul în ultima perioadă.

"Apărătorul este cu ambele mâini pe clujean. E o ținere scurtă, ar fi trebuit să se dea penalty și galben", a fost părerea tranșantă a specialistului Cristi Balaj, la TV Telekom Sport.

"N-am primit câteva penalty-uri"

La fel ca Petrescu, și jucătorii clujeni au contestat maniera de arbitraj a lui Marian Barbu, Alexandru-Păun considerând că echipa sa a fost privată de cel puțin un penalty. 

"Nu știu ce se întâmplă, se pare că nu mai putem marca. Culio și Deac, doi jucători exponențiali, ne-au lipsit în acest meci. Ne-am creat peste 20 de ocazii de gol, plus câteva penalty-uri pe care nu le-am primit. E frustrant să conduci tot meciul, să joci bine, dar să nu poți să câștigi.

E normal ca lumea să fie supărată, mai ales că nu am jucat cum trebuie în ultimele meciur, dar sperăm să ne revenim în următorul meci", a declarat și Alexandru-Păun, la TV Telekom Sport.

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 0-0 

VIDEO cu cele mai tari faze ale partidei

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (42)
neluspritz
neluspritz  •  29 Octombrie 2017, 21:03

Blatiștii ordinari. Mafia pariurilor. Oare pe ăștia de ce nu ii închide?

travka
travka  •  29 Octombrie 2017, 22:45

nu primesti penalty in min 4? pai mai ai 86 de minute sa dati si voi un gol din actiune bai Dane, totusi ori sunteti echipa de fotbal ori echipa de faze fixe? le dai 3-0 la pauza si ai terminat problema cu arbitrii corect? ma rog daca nu patesti ca Steaua cu Astra cand am avut 3 goluri valabile si am pierdut cu 2-0, dar aia e unic in istoria fotbalului, in rest? jucati fotbal pe teren dati 3-4 goluri pe meci din actiune si nu va mai afecteaza arbitrajul

haudinamo
haudinamo  •  29 Octombrie 2017, 21:49

Ce bine ca in sfarsit campionatul nostru are si emitatori profesionisti de verdicte dure! In rest aveam de toate, mai ales antrenori valorosi care impun echipelor lor un joc placut, ofensiv prin care atrag spectatorii pe stadioane. Ne lipseau doar emitatorii de verdicte dure.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează