FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FABULOS! Motivul incredibil pentru care au început să dispară mașinile din parcările lui Dinamo! Miriuță a rămas mască la Rin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 21:45

Ce s-a întâmplat cu mașina dată de club lui Miriuță? Roș-albii au încheiat barterul cu dealerul auto, au "uitat" să returneze vehiculele, așa că reprezentanții companiei își recuperează mașinile cum pot.

La Dinamo s-au nimerit toate în această perioadă. Performanțele negative pe plan sportiv au dinamitat situația la clubul din Ștefan cel Mare, iar, bonus, roș-albii sunt în fața unei probleme umilitoare pentru imaginea grupării.

Dealerul Honda Nord, cu care Dinamo a avut un parteneriat de imagine între octombrie 2015 și vara 2017, a trecut la represalii după ce a expirat contractul de barter pe care-l avea cu clubul "câinilor".

Cum roș-albii n-au trimis înapoi la reprezentanță mașinile de la dealer, oamenii firmei au început să le culeagă de prin parcările hotelurilor, pe unde știu că le pot găsi!

Astfel, s-a ajuns la situația ca automobilul Honda CR-V, mașina de serviciu a lui Vasile Miriuță, să dispară marți dimineață din parcarea de la RIN Otopeni chiar înainte ca tehnicianul să plece spre ședința de pregătire. Iar acțiunea de colectare a mașinilor va continua!

35 de miide euro este prețul estimativ al unui model Honda CR-V

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (36)
randoom.__
randoom.__  •  22 Noiembrie 2017, 23:01

desfiintati mizeria asta numita rinamo aka rusinea romaniei si antistelisti gen prostalynn,tiberiu iq 33,gymd aka prostalul siteului,moflea boschetarul si unico biancoprostii dispar de pe gsp cu tot cu zecile lor de clone. pai numai din lista de mai sus cred ca sunt doi useri care se ascund dupa 2 conturi(tot din cele enumerate de mine mai sus).

flaviu79
flaviu79  •  23 Noiembrie 2017, 08:51

La meciul urmator Dinamo va juca fara ghete si fara tricouri. Cauza este ca va veni sponsorul tehnic si le va recupera.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  23 Noiembrie 2017, 00:04
Postat de catalynn2 pe 22 Noiembrie 2017, 23:49

Ti-am spus de 100 de ori, crezi ce vrei: nu am schimbat nimic la avatar de cand l-am deschis, deci ai discutat cu altcineva. De fapt mint! Am avut o perioada, prin 2009-2010 un avatar cu baietel care mictiona pe stema cainilor si iesea PDF. Inca il mai am, daca ma rogi frumos il pun la loc :-)))) In plus acum 4 ani si nici chiar 3 nu eram inca "pornit" impotriva ciobanului, alesesem sa il ignor. Insa pur si simplu s-a umplut paharul!

Asta inseamna ... ca esti FCSB-ist de mic ...:)) Practic aceasta metamorfoza talpanista ... pe care o ai ... e doar o criza de ... adolescenta ... sper sa-ti revii ...:)) O sa propun un sector special in galeria Stelei ... pentru talpanistii aflati in withdrawl ... ca tine ...:))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează