SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL FEMININ

Emoții înainte de meciul cu Spania! O jucătoare a acuzat probleme medicale în timpul antrenamentului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 11:52

România și Spania se vor duela azi, ora 21:30, în grupele Campionatului Mondial de Handbal feminin. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport.

*Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

Înainte de meci, în lotul României sunte câteva probleme medicale. Glezna dreaptă la care Cristina Zamfir-Florianu s-a accidentat acum o lună îi mai dă bătăi de cap. 

La antrenamentul de luni seara, singurul de dinaintea meciului cu Spania, antrenorul Ambros Martin a împărțit echipa în două. Cristina Neagu, Melinda Geiger, Valentina Elisei Ardean, Aneta Udriștoiu au fost menajate și au făcut doar mișcări de streching cu preparatorul Ștefan Ciuntu.

Restul echipei a lucrat cu Martin Ambros, acesta insistând mai ales pe faza de apărare, în centrul defensivei.

La un moment-dat, interul Cristina Zamfir-Florianu a fost lovită cu mingea în vârful piciorului la care a avut probleme cu glezna dreaptă. Jucătoarea a cerut imediat ajutor, intervenind cei doi kinetoterapeuți. De starea jucătoarei s-a interesat imediat antrenorul Ambros Martin. Până la urmă jucătoarea de la SCM Craiova a revenit în antrenament și va putea evolua în meciul cu Spania.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează