FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mesajul "Doar Dinamo București" a apărut pe o autostradă din România! Care e misterul din spatele pozei

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 21:06

Fanii dinamoviștii nu ratează nicio ocazie pentru a-și dovedi inventivitatea, probând acest lucru și zilele trecute.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va deschide traficului primul lot de autostradă din 2018, mai exact lotul 3 de pe autostrada Sebeș-Turda.

Pe unul dintre indicatoarele de orientare de pe autostradă a apărut celebrul mesaj "Doar Dinamo București", mișcare pusă la cale, cel mai probabil, de către un susținător dinamovist care lucrează la CNAIR.

 

Probe la autostrada Sebeș-Turda!!!

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on 15 Ianuarie 2018

"Doar Dinamo București" este sloganul cu care ultrașii dinamoviști și-au umilit rivalii de la FCSB în vara lui 2016, atunci când au complotat o coregrafie uriașă la meciul FCSB - Manchester City 0-5.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
ss.lazio
ss.lazio  •  15 Ianuarie 2018, 22:15

De ce nu mentionati si ca participantii la trafic fecesebisti au primit cate o pelerina (chipurile pt ploaie) pe care au imbracat-o de indata??

zecs93
zecs93  •  16 Ianuarie 2018, 04:26

Nu scapa de cosmaru asta pe niciunde fcsbistii, o sa circule regulamentar toti pe autostrada ''DOAR DINAMO BUCURESTI '' hahahaha ba ce umilinta au primit *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  15 Ianuarie 2018, 23:23
Postat de jack_the_stripper pe 15 Ianuarie 2018, 22:39

Da, Ilie, ne-ofticosule, murim de ciuda ca nu suntem pe locul 7...

Da ma, dar pe locul 7 scrie Dinamo Bucuresti nu cum scrie pe 2, FCSB, locul 7 e ocupat de singura echipa de traditie care a mai ramas in liga 1.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează