FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Decizie importantă luată de Gică Hagi » Ce a făcut după ce a anunțat că vrea să plece din România

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 12:51

După ce la conferința de presă de după meciul cu Viitorul - Astra 1-1 a criticat situația fotbalului din România și a anunțat că se gândește să plece, Gică Hagi a luat azi o decizie importantă.

Managerul tehnic de la Viitorul a decis că de acum înainte va vorbi la conferințele de presă doar despre echipa sa și despre Academia Hagi, renunțând să mai analizeze public fotbalul românesc și probleme existente.

"Am luat decizia de a nu mai vorbi despre situația fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale, Academia Hagi, FC Viitorul și meseria mea de manager tehnic", a anunțat Gică Hagi pe site-ul oficial al clubului.

Comunicatul integral al lui Gică Hagi:

"La ultima conferință de presă mi-am exprimat opinia personală legată de situația fotbalului românesc, în care am precizat că fotbalul la nivel mondial se dezvoltă, iar la noi în țară avem mai puține stadioane, echipe, jucători, antrenori și mai putini suporteri. Această situație a fotbalului din România a fost reflectată și de către dumneavoastră, în presa scrisă și tv. O parte a presei a transformat opinia mea personală legată de situația foarte grea a fotbalului românesc în titluri tendențioase precum “Hagi se revoltă“, “atacă“. “aruncă bomba“, lucru care mă face să înțeleg că pentru unii nu trebuie să am dreptul la opinie, să vorbesc despre situația fotbalului românesc, cu toate că particip și sunt printre primii care am investit în viitorul fotbalului din România în ultimii zece ani.

Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situația fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul și meseria mea de Manager tehnic"

Gică Hagi

Citește și: Hagi, conferință zguduitoare: "Mi-e rușine că m-am întors acasă! Vreau să plec cât mai repede. Bye, bye, gata"

Citește și:

Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Mihai Rotaru, anunț exploziv înainte de barajul decisiv pentru Europa: „S-ar putea să fie ultimul meci al lui Mitriță”
Superliga
Mihai Rotaru, anunț exploziv înainte de barajul decisiv pentru Europa: „S-ar putea să fie ultimul meci al lui Mitriță”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (37)
854605894625108
Silviu Apostol  •  04 Februarie 2018, 13:22

Pai , nu ne mai ameninta atata ! PLEACA naibii si lasa-ne cu ifosele tale ! Tu si generatia ta de tinichele aurite ati dus fotbalul necinstit pe culmi nebanuite ! Tot ceea ce ati facut a fost doar in folosul vostru !

306640699727631
Nae Ionescu  •  04 Februarie 2018, 13:21

oare omul asta mai gindeste? oare in lumea asta doar fotbalul exista? de ani si ani de zile nu a miscat un deget. a jucat pe afara a facut bani nici ca i-a pasat ce se intimpla in tara. stie el ce datorii are tara asta care a ajuns in halul asta si din cauza lui care a tacut. eu unul am plecat din tara pe vremea lui pingelica cu 3 dosare la secu si fara cetaenie. am fost ceva pe acolo dar nu paul goma. stie le ce a facut paul goma? stie el citi oameni nu au ce sa manince? pe vremea sumarului impuscat nu -i pasa de nimic. facea bani si primea premii in masini si bani de la steaua de la ceausesti. a facut facultatea pe puncte si iata-l si azi ca se exprima greu. toti din sport care il cunosc ar face bine sa ii arate papusica acestui individ. a investit dar a si cistigat bani cu ajutorul lui baecali jiji. ce il doare ? ca fiul lui nu se descurca? vrea sa plece si trebuie sa stie tot cartierul? dece nu a sarit la gitul lui mircea sandu si a lui mitica ani si ani de zile? acum vede totul in negru? ar face bine sa taca si sa nu se mai creada buricaul pamintului. o tara poate exista si fara fotbal dar nu fara medicamente spitale si locuri de munca. nu asta este motivul pentru care tara este pe butuci. toti au averi mari si foarte bine dar sa nu ne dea sfaturi. sa nu se erijeze in ginditorii tarii. au dus-o bine si o duc. daca vor sa faca ceva pentru tara asta sa investeasca sa faca si bine construind spitale, case pentru batrini etc... in rest are jucaria lui si gata.

118467542303885
Liviu Dandea  •  04 Februarie 2018, 13:38

*** ăsta ne dă lecții! Țipă că a „băgat bani” , deși a beneficiat de bani mulți din afacerile cu Becali, această țață masculină , care se crede nepotul lui Sfântul Paisie. Un credincios nu vinde oameni, nu îi împiedică să meargă acolo unde doresc să joace. Idiotul de Hagi ,ajuns „rege” cu sprijinul invidiosului M.Sandu, ca să nu fie ales Nicolae Dobrin, adevăratul rege al fotbalului românesc, care nu își scuipa adversarii, dorește să plece în Turcia. *** a declarat , în urmă cu câțiva ani , că adevărata țară a lui este Turcia. Pleacă , ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează