SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP / Gest superb făcut de Simona Halep » Ce va face cu banii câștigați din tenis

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 09:54

Simona Halep a trecut de bariera celor 20 de milioane de dolari câștigați din tenis și e hotărâtă să se implice financiar în ajutorarea copiilor care vor să practice acest sport.

Jucătoarea aflată pe locul 2 în clasamentul WTA a luat această decizie deoarece speră ca România să mai aibă un nou lider mondial.

"Am început să ajut financiar niște copii să practice tenis. Un club nu știu dacă voi avea energie să construiesc, dar o să ajut în continuare tinerii să facă sport.

Mi-aș dori să avem din nou o jucătoare pe primul loc WTA. Sper ca junioarele de acum să privească cu încredere viitorul. Daca noi am putut, cu siguranță și ele pot", a spus Simona Halep la TV Telekom Sport.

22.429.763$a câștigat Simona Halep în cariera sa

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  10 Februarie 2018, 11:20

Intotdeauna oamenii submediocri detesta valorile. Le da sfaturi si le spune ce si cum ar fi facut ei daca ar fi fost in locul lor. In plus, sunt rrrrromani adevarati, dupa modelul marelui patriot al natiei, Nae Catavencu. Simona Halep ii contrazice in fiecare zi, deci..... ciocul mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic...

corcosan
corcosan  •  10 Februarie 2018, 11:34
Postat de simonhalep pe 10 Februarie 2018, 10:39

O academie de tenis e o investiție prea mare și l-ar lăsa pe tata stere fără bani de țigări. A sfătuit-o țiriac bine: dă câte o minge de tenis fiecărui sportiv care vrea să îți calce pe urme și atât! Că-i înveți prost cu bani mulți. Investește ca mine în autoturisme. Fii mai bogată, ca mine. Putredă, fă baie în bani. Lasă prăduitorii să se descurce singuri.

Simonhalep spune-mi si mie cand te intreaba fiul tau unde lucrezi tu ce ii spui? Ca esti comentator la gsp? Sau responsabil cu denigrarea sportivilor? Daca nu esti salariat gsp atunci sa stai sa comentezi ca un papagal orice apare despre o anumita persoana mi se pare un lucru pentru care ar trebui sa iti ridicam statuie. Bafta multa la comentarii si spor, poate iti dau premiul PppUUlliizzer (am scris asa ca sa nu fie cenzurat cumva)

dansy
dansy  •  10 Februarie 2018, 10:16

Bravo Simona,dar eu cred ca ar trebui sa faci o academie de tenis sa fi sigura ca banii se folosesc cum trebuie. Succes!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează