FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

DINAMO - FCSB // A început războiul înainte de Derby de România! Gigi Becali s-a pus pe râs când a auzit de transferul lui Nedelcearu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:29

Gigi Becali a râs de rivalii de la Dinamo, după ce aceștia l-au vândut pe fundașul Ionuț Nedelcearu (21 de ani) la FC Ufa, în Rusia, în schimbul a 600.000 de euro, informație prezentată în exclusivitate de GSP.ro.

"Pentru noi contează că Dinamo l-a vândut pe Nedelcearu, era un jucător mediu, dar dacă juca cu noi era extraordinar.

Avea multă dorință, ambiție și ne cam bloca. Eu l-am vândut doar pe Niță cu cât au vândut ei 3 căpitani. Niță e portar de 31 de ani, așa cum mă laud eu, dacă nu te lauzi nu vinzi", a spus Becali la TV Pro X.

300.000 €pe sezon va fi salariul lui Nedelcearu în Rusia

"Nu am apucat să-mi iau la revedere de la colegi. Aseară s-a perfectat totul, iar eu nu am mai avut când să merg la colegi. Dar, cu prima ocazie, voi trece să-i salut. Acum două zile a apărut oferta, iar miercuri s-a concretizat. Nici eu nu am avut timp să mă pregătesc destul. N-ai de unde să știi când vine oferta, iar atunci când vine nu prea ai timp de așteptat. Sper să mă adaptez acolo și să nu mă întorc după 6 luni" Ionuț Nedelcearu, la plecarea în Rusia

Dinamo și FCSB se vor întâlni în etapa a 25-a duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
salatini
salatini  •  16 Februarie 2018, 17:06

Ati inteles retorica lui gigică !!? Doar niste fonfleuri de neam-prost! In derbiuri gigi sufera in ascuns pentru Dinamo! Gigi e caine pană la moarte!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Februarie 2018, 19:53

Mult succes, Nedelcearu! Te asteptam peste 2-3 luni. Imprumut, ca dl. Neg.*** nu are bani...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  15 Februarie 2018, 19:43

Are dreptate Becali,mai putin acolo unde zice ca Nedelcearu era un jucator mediu,uitand ca a recunoscut ca si-l doreste!Ori el nu isi dorea "jucatori medii"!Si inca ceva:el era la curent cu negocierile privind vanzarea jucatorului,avand "sursele" lui!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează