SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL MASCULIN

Revenire senzațională pentru Dinamo în campionat » "Câinii" au fost conduși cu 7 goluri, dar au învins-o uluitor pe CSM București!

Sajad Esteki a marcat de 7 ori în meciul cu CSM București // FOTO: Cristi Preda
Sajad Esteki a marcat de 7 ori în meciul cu CSM București // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 20:51

Conduși la pauză cu 16-9, pe teren propriu, "câinii" și-au adus aminte de handbalul jucat nu cu multă vreme în urmă. Și au învins cu 26-25 pe CSM București.

Meci cu adevărat nebun în Sala " Dinamo", în reeditarea finalei campionatului masculin din ultimele două sezoane: Dinamo-CSM București.

Cu un sezon foarte slab, "alb-roșiii" au ținut să nu contrazică acest lucru în prima repriză. "Tigrii" s-au distrat cu "câinii" și la pauză aveau un avans de 7 goluri: 16-9.  Mate Sunjici, portarul CSM-ului, a fost eroul primelor 30 de minute, exasperându-i pe jucătorii gazdelor cu paradele sale.

În partea a doua însă, lucrurile s-au schimbat pe teren cu 180 de grade. Bucureștenii s-au și văzut învingători, dar au avut o mare surpriză. Trioul iranian al lui Dinamo, Sajad Esteki - Saeid Heidarirad - Alireza Mousavi, a dat tonul revenirii. CSM nu a marcat în primele 17 minute decât un gol, iar Dinamo a întors uluitor scorul.

Fanii alb-roșilor se frecau la ochi, după parțialul reprizei secunde, 9-1! Elevii lui Vlad caba nu au mai condus din acel moment niciodată, reușind de fiecare dată să egaleze. Asta până în ultimele două minute când Dinamo s-a resprins la 25-23 și apoi la 26-24. Ultimul gol, al lui Onyejekwe, a fost doar de palmares, Dinamo reușind cea mai spectaculoasă victorie a sezonului.

Sajad Esteki a marcat de 7 ori, iar Heidarirad a avut 10 intervenții în repriza a doua.
Dinamo e echipa contrastelor. Acum două etape, în meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța, tot la București, după 21-11 în minutul 32, la final oaspeții au reușit să plece cu un egal, 29-29!

Campionii sunt abia pe locul 5, după 20 de etape, în timp ce CSM a rămas pe locul 3, cu 40 de puncte. La trei distanță de liderul Steaua, care s-ar putea desprinde însă dacă va învinge în această etapă pe Minaur Baia Mare.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
fangigi
fangigi  •  24 Februarie 2018, 09:59

Am auzit ca steaua joaca la tara meciurile de acasa!:)))

ana_moura
ana_moura  •  24 Februarie 2018, 09:12

Yuri Firsov de ce esti *** !!? Poate fura cineva mai mult ca steaua la handbal !??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ana_moura
ana_moura  •  24 Februarie 2018, 09:10

O sa vedeti arbitraje scandaloase la meciurile stelei, UNDE SE TRAGE PE FAȚĂ cu echipa armatei, una de altfel, foarte slabă, dar culmea, cocoțată fraudulos de federație pe locul 1 ! !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează