FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Talpan, după o nouă lovitură dată lui Gigi Becali: "Restul va fi scris în istorie!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 18:02

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, i-a mai dat o lovitură lui Gigi Becali. Curtea de Apel a decis luni că finanțatorul stelist trebuie să îi plătească 30.000 de euro lui Talpan, de zece ori mai mult decât suma inițială cerută, în procesul în care juristul îl acuză pe latifundiar de calomnie și jigniri. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Talpan a comentat sentința Curții de Apel, felicitând justiția din România și declarând emfatic: "Restul va fi scris în istorie". 

"Sunt un adept al justiţiei, conştient fiind că fără justiţie nu există libertate. Fără libertate nu există exprimare, iar fără dialog nu există conciliere.

Dar de aici şi până la a-i distruge cariera unui ofiţer de justiţie al Armatei Române doar pentru că acesta şi-a făcut datoria până la capăt pentru statul român, pentru miile de suporteri stelişti şi chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lungă.

Sunt mulţumit că există justiţie în Romania, că există judecători care pot da sentinţe corecte. Mai mult nu vă pot spune, restul va fi scris în istorie", a declarat Talpan, potrivit ziare.com. 

Gigi Becali se află în proces și cu CSA Steaua. Armata îi cere daune de 37 de milioane de euro pentru că a folosit marca Steaua din 2004 până în 2014.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
ando89
ando89  •  20 Martie 2018, 21:17

Ce diferență! Uniformă a statului român, impecabil de curată și călcată. O bibliotecă imensă, cu volume frumos legate, probabil răsfoite și ordonate militărește. Un stilou ca armă supremă. Dincolo ce avem? Sacouri scumpe dar cu două numere mai mici, păr năclăit, lei și fotoliu aurit, icoane multe și folosite ca alibi pentru indulgență la toate păcatele posibile... Arma preferată, scandal grobian și acuze nefondate, de fapt glume:))

147687542408495
Viorel Stelistul  •  20 Martie 2018, 21:15

Ce caricatura! Acest personaj jalnic se vede in istorie di in muzee si cu siguranță va ajunge acolo. In muzeul ororilor produse de ocupația sovietica, adică indivizi ca talpan blocat in anii 1950 si rebuturi precum cazarma stalinistă CSA si făcătură ei fotbalistică FC Kaki2017. Cu aceste importante realizări, de continuator fidel al ideologiei biruitoare a armatei roșii, parodia de jurist talpan va ajunge cu siguranță la lada de gunoi a istoriei, asa ca se împlinește dorința lui in muzeu si istorie.

paul801
paul801  •  20 Martie 2018, 20:41

La mai multe ''succesuri'' impotriva Ciobanului Infractor ! Respect !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează