FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Becali după ce Șumudică s-a propus la FCSB și cum a comentat Gigi suspendarea lui Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 20:00

Gigi Becali a comentat declarațiile lui Marius Șumudică, care s-a arătat încântat de a venit la FCSB, în locul lui Nicolae Dică. Antrenorul lui Kayserispor a recunoscut că i-ar face plăcere să lucreze cu Gigi Becali. 

"Până să lucreze el cu mine, lucrează Dică cu mine şi el e la Kayserispor. Toată lumea vrea să lucreze cu mine, doar unii au norocul. Şi Dică garantează titlul, nu numai Şumudică", a comentat Gigi Becali la Pro TV.

...despre suspendarea de 2 etape a lui Petrescu: "Doar Dumnezeu ştie dacă e un avantaj, poate să fie bine, poate să nu fie bine. Cu Petrescu pe bancă CFR-ul e mai puternică, dar asta nu mă interesează pe mine", a adăugat Becali.

"Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali. Și garantez că dacă se va întâmpla asta voi câștiga titlul de campion la pas!" Marius Șumudică, duminică, 18 martie

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
fc_mioritza
fc_mioritza  •  22 Martie 2018, 07:48

Dar ce fata are idolul prostilor :))))

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Martie 2018, 03:57

Daca de jiji stie toata Europa ca *** pe Sumudica il credeam mai rasarit dar e praf saracu'.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  21 Martie 2018, 23:40
Postat de sange_alb.rosu pe 21 Martie 2018, 22:26

Bai cat tupeu poti avea! Din penalty in penalty? Si spui asta cand la ultimul meci impotriva voastra i-a refuzat arbitrul un penalty clar, care v-ar fi lasat la 5 puncte distanta?

Bai cat tupeu puteti avea voi astia din spate de la rin! Cand la ultimul meci impotriva Stelei au deschis scorul dintr-un penalty dat aiurea. Si mai bine voi v-ati gândi cum sa evitați retrogradarea!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează