FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a terminat! Becali anunță că Alibec e un caz încheiat: "E incurabil ce face, nu-și mai revine" » Se dezice și de "Mbappe" Coman

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 22:26

George Becali, patronul FCSB, a afirmat în această seară că nu mai crede deloc că Denis Alibec poate reveni la forma arătată în trecut. "E incurabil ce face el", s-a resemnat latifundiarul. 

"Alibec se pregătește foarte bine, dar ce face el e incurabil. Nu mai am ce comenta, am făcut tot ce a depins de mine. I-am dat și banderola, am încercat să-l amendez, apoi i-am anulat amenda. Am vorbit cu el de câteva ori, a spus că va da un «restart».

Nu mai sper că-l pot schimba. Nu sunt adeptul psihologilor, nu mizez pe asta. Eu am propriul mod de viață. Psihologul spune să ai încredere în tine, eu spun să n-ai încredere în tine. Eu spun să pui toată baza ta în încrederea lui Dumnezeu. Asta e concepția mea. Las timpul să rezolve problema.

Totuși, dacă noi câștigăm campionatul și el joacă în 6 meciuri din Liga Campionilor, poate veni iar o echipă precum Bordeaux să ofere 7 milioane de euro pe loc. Aștept să-mi iasă business-ul, nu să se corecteze el. El nu se va mai corecta! În momentul în care ar ajunge la o echipă mai mare, el nu va mai putea să facă ce face acum", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

"E imposibil ca Moruțan să n-ajungă mare fotbalist"

Impresionat de golul lui Olimpiu Moruțan din meciul România U19 - Serbia U19 4-0, Becali l-a lăudat din nou pe fotbalistul care va face în vară trecerea de la Botoșani la FCSB. În plus, finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că are încredere deplină că va obține o sumă impresionantă pe Dennis Man. 

"E imposibil ca Moruțan să nu ajungă mare fotbalist. În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente? Dacă alergi doar atât, nu ai cum să nu plătească lumea mulți bani pe tine?

Nu știu cât fac Man și Florinel Coman. Ca să vă fac pe plac, spun că nu fac niciun ban la ora asta. Dar, peste 3 ani, Man va costa 100 de milioane de euro. Sunt 100% sigur că voi lua cel puțin 30-40 milioane de euro. De Florinel Coman nu știu", a spus Becali. 

"Măcar să dea cineva 3 milioane pe Budescu"

Patronul roș-albaștrilor a negat faptul că ar negocia prelungirea contractului lui Budescu: "Ce să negociez cu Budescu? Nu este adevărat! Este invenție. Budescu are o clauză de 3 milioane de euro. Dacă cineva o plătește, eu sunt mulțumit". 

Citește și:

Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Superliga
Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”
Altele
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (31)
892366017496288
Mihai Dinu  •  22 Martie 2018, 06:49

Cu acest mod primitiv de a interveni, Becali v-a strica multi jucatori cu potențial. Bigotismul lui, supraaprecierea egofila, diletantismul si agresivitatea aprecierilor sunt doar cateva trăsături care subminează evoluția spre performanta a jucătorilor.

stark
stark  •  22 Martie 2018, 01:09

S-a terminat cu Fcsb Mogosoaia din Judetul Ilfov, nu cu Alibec. A n-a oara cand se confirma ca cine ajunge la fcsb isi distruge cariera (cu f. mici exceptii) si cv-ul. O ia in jos. In fiecare an se intampla la fel. Pleci de la club profesionist (campioana cu atrenor gen astra, unirea, cfr, viitorul,otelul, etc) la club amator fcsb, si gata, se termina totul. Zero fotbal. Numai elemente negative, numai pampalai, prostalai, puscariasi si o pitzigoaie care acum... de la "mai bine intr-o cutie de carton, decat in genunchi la fcsb cu gigi", a ajuns la 'o cutie de carton + in genunchi la gigi. Asa-i cand te duci la stapan. Doar fcsbistii mai au stapan in epoca contemporana.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  22 Martie 2018, 00:14

Credeam ca o data cu victoria pustilor cu serbia,vom scapa ptr cateva ore de articolele cu gigi..dar vad ca primele doua sunt despre el..si alibec ! Chiar asa..pe cine mai intereseaza de alibec si fitele lui, cand in seara asta am vazut cativa pusti de valoare si cu sete de performanta ?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează