SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Pedeapsa primită de Cristina Neagu pentru injuriile de la meciul cu Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 17:27

Cristina Neagu (29 de ani) a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FRH cu suma de 500 de lei, după injuriile aduse arbitrilor în timpul partidei pierdute de CSM București, scor 21-23, contra Craiovei (vezi detalii AICI).

Cristina Neagu a avut probabil cea mai slabă prestație din acest sezon în meciul contra oltencelor, iar la final a răbufnit la adresa oficialilor partidei, Diana Florescu şi Anamaria Stoia. Arbitrele înfruntării au semnalat comportamentul interului stânga, iar Comisia de Disciplină a FRF a amendat-o cu suma de 500 de lei. 

Membrii Comisiei care a judecat cazul au fost  Lucian juganaru, Viorel Vicea,  Valerica Dinca, Emil Teodorescu și Dan Berindei.

 Anunțul integral postat pe site-ul federației conține mici erori de redactare.

"Sanctionarea sportivei CRISTINA NEAGU  ( CSM Bucuresti) cu PENALITATE 500 lei, conf. art. 37.2, lit. a, termen de achitare 06.04.2018, pentru jicnirea oficialilor (arbitrii) jocului".

Suma infimă

Plata sancțiunii nu va fi o problemă pentru cea mai bună handbalistă a României. GSP dezvăluia pe 21 februarie că salariul Cristinei Neagu este cel mai mare pe care îl încasează un bugetar, 22.000 de euro lunar (vezi detalii AICI). 

3 ore și jumătate
e timpul în care Cristina Neagu câștigă suma necesară plății amenzii

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
risc_mix
risc_mix  •  28 Martie 2018, 22:59

Au ,,rupt-o” frate. Au lăsat-o în sapă de lemn. Au băgat-o-n foame. Dă-i bă ca lu Gnoherre și vreo 2-3 etape de suspendare, să simtă. Să înțeleagă că valoarea sportivă nu are nimic în comun cu mârlănia

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Martie 2018, 20:03
Postat de Adrian Popescu pe 28 Martie 2018, 19:21

Rușine GSP!!!!!!!Ziarul acordă spații ample, laudatio, retragerii unei jucătoare maghiare, Gorbicz și face din accidentarea uneui alte jucătoare, tot maghiare, Tomori o tragedie. În același timp, are o campanie împotriva celei mai bune jucătoare din lume, din întâmplare o româncă, Cristina Neagu...Dar, ca și la Ștucan, primează interesele...

Dacă e cea mai bună jucătoare are voie să ...înjure arbitrii ! Sancțiunea e de râs, e ca și când ...”poți să înjuri că tu ești Cristina Neagu...” !!! Sancțiunile trebuiesc calculate în funcție de contract !!! Îi dai 500 de lei lui Neagu care are 150 000 de euro pe an, la fel ca uneia care are 20 000 ??!!!

magura
magura  •  30 Martie 2018, 08:16

Corect ar fi fost sa-i dea X la % din salariu, dar risca sa o supere pe Neagu si sa nu mai joace pentru CSM. I-au dat o amenda micuta, de ochii lumii. Asta-i Romania...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează