FOTBAL  »  LIGA 4  »  SCANDAL

Nervi și evenimente incredibile la meciul Stelei din Liga a 4-a! Jucătorii au ieșit de pe teren după al doilea gol

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2018 17:47

Steaua a întâlnit-o azi în deplasare pe Progresul 2005, iar meciul s-a terminat mai devreme din cauza unor probleme acuzate de formația gazdă. La 2-0 pentru Steaua, în minutul 60, jucătorii Progresului au ieșit de pe teren!

La pauză scorul a fost egal, 0-0, însă a doua parte a jocului a început cu mulți nervi. În 15 minute Steaua a punctat de două ori, iar a doua reușită a fost contestată de gazde. 

Fotbaliștii Progresului acuză că a doua reușită a Stelei a venit dintr-un aut pe care arbitrul l-a acordat în direcția greșită. 

Imediat după gol, aceștia au părăsit terenul și au refuzat să mai revină, așa că arbitrul a fluierat finalul meciului. Cel mai probabil, Steaua va câștiga acest meci la "masa verde". 

Steaua a câștigat meciul tur cu Progresul 2005, scor 15-0. 

Citește și: VIDEO Academia Rapid câștigă acolo unde CSA Steaua s-a încurcat » Clasamentul actualizat în liga a 4-a

Ar fi cea mai tare răsturnare de situație a anului! Marile rivale din București vor să fuzioneze: "Mi s-ar părea normal"

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Corvinul Hunedoara, ziua și transferul » Florin Maxim și-a luat „nouar” din Superliga
Liga 2
Corvinul Hunedoara, ziua și transferul » Florin Maxim și-a luat „nouar” din Superliga
Caz incredibil în SuperLiga! » Și-a păcălit antrenorul că joacă pe alt post: „A fost pus de alții să-mi zică. Nu atingea mingea!”
Superliga
Caz incredibil în SuperLiga! » Și-a păcălit antrenorul că joacă pe alt post: „A fost pus de alții să-mi zică. Nu atingea mingea!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (33)
pescarul_amator
pescarul_amator  •  03 Aprilie 2018, 18:54
Postat de crangasi_visiniu pe 03 Aprilie 2018, 18:37

Ati fost infiintati in plina greva regala de guvernul Groza si ati fost primiti in liga 1 direct in locul lasat gol de Carmen, radiata de regim. Lasati-o ca macane...Rapidul poate a avut soarele pe piept, dar nu a avut niciodata vreun beneficiu datorita acestui fapt. Steaua, pe de alta parte, mereu a avut un statut privilegiat, dovada si toti jucatorii pe care i-a atras pe cai mai putin ortodoxe, printre altele.

prietene, cum sa incerci sa explici asa ceva unui gigist spalat pe creier? in sinea lor stiu foarte bine care e adevarul: steaua e un fals al istoriei, o echipa infiintata de comunisti spre gloria comunismului, cu un palmares fals, cu jucatori luati cu japca, cu meciuri castigate la ordin - valentin sa traiiasca, nu-i asa, leopardule patat? ia sa ne mai amintim noi : http://www.prosport.ro/sport-life/special/incredibil-doi-agenti-sovietici-au-pus-la-cale-infiintarea-stelei-cum-a-scapat-echipa-de-retrogradare-in-primul-sezon-8032549

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  03 Aprilie 2018, 18:43
Postat de hiuman pe 03 Aprilie 2018, 18:41

pai si o echipa nu are doar nume si stema...

E simplu...e cam ca diferenta dintre River Cola si Coca Cola. Ma cam lasa rece disputa, dar fcsb-istii sunt amuzanti rau.

lucghencea
lucghencea  •  03 Aprilie 2018, 21:52

Azi a fost ceva de exceptie dar diferenta de scor putea fi una babana de tot daca adversarii nu paraseau speriati de un alt 15 sau 20-0 care se prefigura pana la finalul partidei de pe un stadion mic dar cochet precum Coresi . LUPTA STEAUA !!!!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează