FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

VIDEO Gică Hagi a făcut o criză de nervi! S-a ridicat și a ieșit val-vârtej: "Cum ce a jucat Viitorul, mânca-ți-aș?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 10:29

La conferința de presă de după meciul Viitorul - Astra, 1-1, Gică Hagi a avut o reacție nervoasă, fiind nemulțumit de criticile aduse jocului echipei sale.

După meci Hagi a aflat că Viitorul a fost criticată, iar la conferința de presă a stat foarte puțin, potrivit TV Telekom Sport.

La ieșirea din sală, în dreptul ușii, Hagi s-a întors către reporteri și către un angajat de la Viitorul și a avut un monolog în care și-a vărsat nervii.

"Mă scuzați, dar asta e. E mai bine așa. Niciunul să nu amintească de câți jucătorii face Viitorul și cum joacă? Domină și are posesie. Vorbesc și zic «Dom'ne, ce a jucat Viitorul?» Cum ce a jucat mânca-ți-aș? A construit, a pasat! Chiar nu vedeți fotbal? Voi ce vreți? Ce rost are să mă mai prezint?", a fost discursul lui Gică Hagi.

Vezi AICI video cu momentul!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
138410953390021
Vasile Sima  •  05 Mai 2018, 12:03

Pe rege sa nu-l atingi nici cu o floare. Se pare că de la ''umflarea''excesivă de către presă (în mod special) ''majestatea sa regală'' a ajuns să aibă cultultul personalității. Nimeni nu are voie să spună nimic la adresa micului la minte Gheorghe Hagi și toți cei care nu aduc osanale lui, familiei și produsului să Viitorul sunt niște nenorociți. Acest gen de abordare imi aduce aminte de alt ''guru'' al societății românești, Giovani Becali, pe care nici măcar nu-l puteai privi, atât de prețios era. Genul acesta de personalități a fost creat de ''mecanismul ruginit'' al societății românești care, din nefericire inversează valorile și promovează prostia și mitocănismul. Să fie clar, nimeni nu i-a din merite jucătorului și antrenorului Hagi, dar de aici până la a spune că tot ceea ce face și atinge este mirobolant este o cale foarte foarte lungă.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  05 Mai 2018, 17:58

Dus esti tu mai Gigelos! Cine esti tu sa critici pe altii,in special pe Hagi? Omul a fost cel mai bun fotbalist roman ever,a jucat la Real si Barcelona,iar ca antrenor a castigat Campionatul cu o echipa de pusti!Tu cu ce te lauzi in viatza ta fotbalistica,ai luat Balonul de aur,ai castigat Cupa Campionilor? Tu nici pe maidanul din spatele casei nu ai dat vre-un gol! Toti smecherii de doi lei va bagati singuri in seama.Sunteti niste nulitati,nu va cunosc nici macar vecinii!

1017793318282877
Gim Fish  •  05 Mai 2018, 10:51

Ai omorât o lume cu producția ta de jucători..Dacă nu joacă echipa nu joacă si punct...Ce treabă are meciul in sine cu faptul ca tu produci jucători???...Nenea Gică dc îmbătrânesti o iei razna pe bune..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează