FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un glonț: Talpan cere UEFA excluderea FCSB din cupele europene! "Nu-i mai putem permite să participe"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 11:12

FCSB riscă să piardă campionatul după eșecul de la Iași, scor 0-1, însă Gigi Becali poate avea o problemă și mai mare.

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a ridica certificatul de grefă, în urma deciziei definitive conform căreia marca "Steaua" aparține Armatei.

Următoarea dorință a colonelului CSA este excluderea FCSB din competițiile europene.

"Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ÎCCJ și pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la această situație. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie cap de serie, având în vedere toate aceste procese câștigate", a spus Florin Talpan pentru ziare.com, la sediul ÎCCJ.

Conform sursei citate, Talpan a spus că va cere din nou oficialilor FRF să informeze șUEFA despre situația actuală a clubului FCSB.

Vezi și: AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (66)
cj666
cj666  •  08 Mai 2018, 13:37
Postat de saviola2_8 pe 08 Mai 2018, 13:30

steaua a fost totdeauna steaua, si este, ma rog s-a mai numit si altfel, nu doar steaua, spre exemplu azi ne numim FCSB, in 47 ne numeam ASA, dar suntem aceeasi echipa, in schimb csa regal 2017 e o echipa infiintata ieri fara istorie si palmares! ti-e ciuda?:D

Bai omule, voi sunteti de o prostie fenomenala. 2 instante va spuyn ca voi nu aveti nimic cu Steaua si voi tot otova o tineti :))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Mai 2018, 12:07
Postat de eugen76_pan pe 08 Mai 2018, 12:00

Becali nu are ce face si trebuie sa plateasca.decizia de maine nu poate fi decat una singura dupa ce instanta a hotarat ca echipa/brandul Steaua este doar CSA...adica cel putin peste 20 milioane de euro!adica mai exact se va face un calcul cat a castigat becali dupa brandul Steaua

maine e doar un termen de judecata. nu se intampla nimic maine, nu se decide nimic maine. mai bine v-ati duce la munca astia care repetati aceleasi aberatii de 1000 de ori pe zi, e clar ca aveti mult pre mult timp liber si sincer ne-am saturat sa va platim ajutorul de somaj noi astia care lucram.

alegsandru
alegsandru  •  08 Mai 2018, 12:00

Echipele sportive de traditie nu mai sunt echipele de traditie, Generatia de Aur nu e de aur, economia Romaniei nu mai este a Romaniei, serviciile secrete sunt intesate de oameni ai altor servicii secrete, gainarii romani zac in fundurile galerelor in timp ce hultanii straini survoleaza tara, Biserica trebuie inlocuita de oengeuri neomarxiste... Cam asta este Romania la aceasta data.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează