FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

E clar! Impresarul lui Alibec a dezvăluit ce se va întâmpla cu atacantul de la FCSB: "Vrea să-și regăsească plăcerea de a juca"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 21:11

Denis Alibec (27 de ani) nu mai e în grațiile antrenorului Nicolae Dică, după ce l-a jignit pe acesta spunându-i că e "o «pușcărie» de antrenor", iar impresarul său, Florin Lovin, confirmă că atacantul va pleca de la FCSB.

”Am vorbit cu Denis, sunt multe lucruri pe care nu le pot spune. E clar că a fost ceva schimb de... din ce ştiu eu nu a jignit. A fost un schimb de vorbe şi care s-a soldat cu ieşirea lui Denis din lot. Pe mine mă surprinde puţin lucrul ăsta pentru că în ultimele săptămâni chiar am văzut cu totul alt Alibec.

Şi la meciuri, adică nu l-am mai văzut cu mâinile pe sus să se certe, să astea. A înţeles nişte lucruri. Chiar vorbeam cu el şi îmi spunea că dacă reuşeşte să facă un pas să plece la o echipă să-şi regăsească plăcerea de a juca fotbal. Se lasă şi de fumat, se lasă de toate”, a declarat Florin Lovin la TV Telekom Sport.

Denis Alibec a fost scos din lot pentru meciul câștigat cu U Craiova, 1-0, după jignirile pe care i le-a adus lui Nicolae Dică.

1 gol
în 20 de meciuri a reușit Alibec în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
cristi_oase
cristi_oase  •  18 Mai 2018, 00:16
Postat de nic_bv pe 18 Mai 2018, 00:12

Dacă ăsta mai ajunge vreodată fotbalist, înseamnă că eu la 48 de ani şi 105 kg mai am o şansă să ajung golgheterul Ligii 1.

Daca te apuci acum ....ai sanse mari.Chiar si asa alibec nu va fi fotbalist .

nic_bv
nic_bv  •  18 Mai 2018, 00:12

Dacă ăsta mai ajunge vreodată fotbalist, înseamnă că eu la 48 de ani şi 105 kg mai am o şansă să ajung golgheterul Ligii 1.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  17 Mai 2018, 23:29

Saracu' e disperat sa plece de la clona din berceni . Daca semneaza cu alt club, isi revine imediat !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează