FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

CSA Steaua și-a pierdut cel mai important jucător! Fotbalistul nu va evolua în etapa a doua din play-off

Foto: Alin Grigore
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 14:16

CSA Steaua nu-l va avea la dispoziție pe golgeterul ei Alin Predescu în meciul doi din play-off-ul Ligii a 4-a, cu Tricolor, de miercuri.

Decarul roș-albaștrilor a suferit o comoție în meciul cu Dinamo și a părăsit terenul. Imediat după accidentare a fost dus la spital unde i s-au făcut mai multe investigații. Fotbalistul a plecat de la spital în jurul orei 3 dimineața.

Doctorii i-au recomandat lui Predescu o pauză de 5-7 zile. Acesta nu s-a mai antrenat în utlimele zile.

Conducerea echipei speră să-l poată recupera până la meciul de pe 3 iunie cu Academia Rapid din ultima etapă a play-off-ului, un meci care poate decide echipa care va merge la barajul pentru Liga a 3-a.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 6 puncte, 1 meci
2. CSA Steaua 3 puncte, 1 meci
3. FC Dinamo 1 punct, 1 meci
4. AS Tricolor 1 punct, 1 meci

*Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CSA Steaua trebuie să câștige neapărat meciul cu Tricolor, iar în cazul în care Academia Rapid se va impune cu Dinamo, atunci roș-albaștrii sunt obligați să învingă Rapidul în ultima etapă din play-off pentru a merge la baraj. La egalitate de puncte la finalul play-off-ului departajarea se face în urma rezultatului din meciul direct din play-off.

Citește și: Steaua face cantonamentul într-un presupus bordel + Reacția CSA 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
104343947122875
Anton Pan  •  29 Mai 2018, 15:39

Ce pierdere incomensurabila. De fapt Predescu e refacut, dar conducerea Unitatii Militare a decis sa nu ristesi sa protejeze cea mai mare valoare din inventarul cazarmii staliniste a armatei CSA! Deja sunt foarte multe oferte pentru Presdescu si ofiterimea flamanda le analizeaza cu atentie. Sunt echipe din exterior care ofera sume mari de bani, dar Petrea, Lakatos, bumbescu si iovan prefera ofertele din Liga a IV-a si a V-a, de unde se pot obtine mari cantitati de produse, carne, lapte, branza, porumbi, muraturi care ar fi suficiente pentru functionarea popotei cativa ani, acesta fiind si scopul principal urmarit de cei enumerate mai sus cand s-a infiintat FC Kaki2017.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  30 Mai 2018, 17:26
Postat de Eugen Qy pe 29 Mai 2018, 16:05

Cata URA, razbate din comentariul tau. Ma voi ruga la DUMNEZEU sa nu se reverse peste tine (KarmiK) toata intreaga aceasta ura ! Vrei sa ai parte de bine , emana bine spre ceilalti ! Fa bine, gandeste bine si de bine vei avea parte !

Guru guru. Oricum nu promoveaza clona

rjka
rjka  •  30 Mai 2018, 11:00

Atenție agarici de tastatura *** și încearcă sa ai facă pe plac ciobanului dându-și cu părerea pe un subiect care ai depășește total , fîcîsîbistilor nu mai plângeți și încercați sa dați din gura justiția a spus clar fcsb nu e Steaua restu se vede doar frustrarea fcsbistului .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează