INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GAFĂ

CM 2018 // Gafa unui selecționer din "Grupa Morții" » Toate schemele de joc au fost puse în autocarul greșit, spre un sat de pescari!

Heimir Hallgrimson FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Heimir Hallgrimson FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 11:12

Heimir Hallgrímsson, antrenorul-dentist al Islandei, a pus valiza în care se afla computerul într-un alt autocar decât acela care urma să transporte echipa la aeroport.

Delegația Islandei la Mondialul 2018 a plecat spre Rusia cu mai bine de-o oră întârziere. Vinovat, chiar selecționerul Heimir Hallgrimson! La plecarea de la hotel, neatent, antrenorul care are și pregătire de medic stomatolog și-a "aruncat" valiza în burta altui autocar decât acela care a transportat echipa națională la aeroportul din Reykjavík. Poate că n-ar fi fost o pierdere atât de mare, dar în ea avea laptopul cu toată munca lui de 20 de ani: diverse scheme tactice, multe concepute chiar pentru turneul final din Rusia, date despre advesarii din grupă, diverse alte notițe și prezentări.

Hallgrimson și-a dat seama de eroarea comisă abia la aeroport. Noroc că celălalt autocar, care se îndrepta spre Stykkishólmur, un sat de pescari din vestul Islandei, încă nu părăsise capitala. Și-au reușit să-l oprească undeva la periferie, cu ajutorul poliției, și să recupereze valiza. "Sper să fie singura noastră greșeală la acest turneu final", a făcut haz de necaz secundul Helgi Kolvidsson. Iar selecționerul, care le-a oferit câte-o cafea tuturor, ca să fie iertat, a comentat: "E frumos să începi această aventură așa...Sunt sigur că staff-ul meu o să mă facă să plătesc pentru asta în următoarele zile". 

7ani sunt de când Heimir Hallgrimson e la naționala Islandei. Mai întâi ca asistent (2011-2013), apoi co-selecționer (2013-2016), iar din 2016 selecționer unic

Islanda face parte din grupa D, cea mai dificilă a Mondialului din Rusia, alături de Argentina, Croația și Nigeria. Vezi toate grupele AICI!

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează