INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  JAPONIA - SENEGAL, DUMINICĂ, 18:00, TVR 1, GSP

Vrea să-și sperie adversarii » Un japonez s-a făcut blond înainte de meciul cu Senegal: "Am vrut să semăn cu Super Saiyan"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 12:25

Japonia și Senegal se vor duela duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Yuto Nagatomo s-a vopsit ca să semene cu personajul Super Saiyan, un războinic cu puteri supranaturale din serialul japonez de succes ”Dragon Ball”

Yuto Nagatomo a surprins pe toată lumea cu podoaba sa capilară, în meciul de debut al Japoniei la turneul final, cu Columbia (2-1).

Fundașul lui Galatasaray a apărut vopsit blond și, întrebat de jurnaliști ce l-a determinat să facă această schimbare, a replicat: "Am vrut să semăn cu Super Saiyan". Personajul principal dintr-un serial japonez de succes, " Dragon Ball", Super Saiyan e un războinic extraordinar, o creatură cu puteri, viteză și istețime supranaturale.

Împotriva Columbiei, Nagatomo a impresionat prin disponbilitatea la efort. Dar cu Senegal, promite mai mult: "Va trebui să ne întrebuințăm foarte serios. I-am văzut pe africani cu Polonia, mă așteptam să fie puternici și rapizi, dar nu și atât de bine pregătiți tactic". Nagatomo, numărul 5, e licențiat în economie la Universitatea Meiji din Tokyo

 "Cred că arăt mai bine brunet, culoarea naturală a părului. Dar blond mă simt mai puternic, gândindu-mă cu cine semăn. Și se amuză și colegii în vestiar" Yuto Nagatomo, fundaș Japonia

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
10153221216497655
Dan Preda  •  23 Iunie 2018, 17:50

Adică Goku. Nu există așa personaj, SuperSayan, în Dragon Ball. Mai citiți și voi o carte...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează