FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O nouă variantă! Interes din Rusia pentru Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 16:35

Denis Alibec nu va mai continua la FCSB, însă deocamdată nu știe exact unde va juca în sezonul următor. Atacantul a discutat cu Al Shabab, însă arabii nu sunt convinși de Șumudică să plătească 1,7 milioane de euro pentru atacant.

Totuși un club din Rusia s-ar fi interesat de serviciile lui Denis Alibec. Este vorba despre Ufa, club cu care Florin Lovin s-ar fi întâlnit deja pentru a negocia.

Dacă se va transfera în Rusia, Alibec va fi coleg cu Ionuț Nedelcearu, dar și cu Kehinde Fatai, cel pe care l-a avut coechipier și la Astra Giurgiu. Denis Alibec a marcat doar 3 goluri în sezonul trecut la FCSB în toate competițiile în 27 de meciuri. În acest moment mai este cotat la doar 1 milion de euro.

Informația a fost anunțată de site-ul ftbl.ru, unde Denis Alibec apare în Bursa Transferurilor la Ufa. 

Ufa a terminat sezonul trecut pe locul 6, cu 43 de puncte, la 10 puncte în urma lui Zenit, formație care va evolua în Europa League. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
bodrin
bodrin  •  20 Iulie 2018, 22:39

Lucrurile se mișcă, pentru Alibec, într-o direcţie clară: Rusia cea mare este vecină cu China, cea și mai mare...și returnarea la Astra.

gicab
gicab  •  20 Iulie 2018, 19:22
Postat de funeralii_fc_fcsb pe 20 Iulie 2018, 18:47

Randoame, cu câte meleoane îl vinde nea Gigi pe Alibec? :)))))

Câte zeci de meleoane

indolentu
indolentu  •  20 Iulie 2018, 18:54
Postat de funeralii_fc_fcsb pe 20 Iulie 2018, 18:47

Randoame, cu câte meleoane îl vinde nea Gigi pe Alibec? :)))))

nu mai stie acu ie cu gindu la alta cvadrupla istorica

Vezi toate comentariile (20)
Comentează