FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dialogul despre viitorul FCSB dintre Ilie Dumitrescu și Becali: "Eu nu-l cred pe Gigi" / "Ai dreptate, m-ai ghicit"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 10:50

Gigi Becali vrea să ajungă în fazele superioare ale Europa League și se laudă că e singurul patron din Liga 1 care produce bani din fotbal.

"Pentru ce să câştigăm campionate, dacă nu câştigi nimic în Europa? Asta e filosofia mea. Pentru ce să iau titlul, pe mine mă interesează Europa League şi Champions League", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a intervenit peste patronul FCSB și apoi a urmat următorul dialog:

Ilie Dumitrescu: Eu nu-l cred pe Gigi, nu cred ce spune.

Gigi Becali: Ilie, ai dreptate, m-ai ghicit! Dar fac şi eu haz de necaz. Eu trebuie să-l apăr pe Dică. A pierdut un meci şi l-a schimbat presa cu Zenga.

Ilie Dumitrescu: Foarte bine faci, Gigi, dar nu să zici că vrei locul doi, că nu te cred!

Gigi Becali: Păi dacă Mirel Rădoi spune că am distrus Steaua şi că o bag în faliment... Eu sunt singurul care câştigă milioane din fotbal.

Ilie Dumitrescu: Să fii sănătos, Gigi!

"La fotbal și la politică se pricepe toată lumea. Eu mai spun încă ceva. O s-o repet ca să înțeleagă toți oamenii din România. La fotbal trebuie să faci două lucruri: spectacol pentru oameni, iar patronul să ia bani. Eu la ora asta câștig milioane din fotbal. Toți ceilalți specialiști, profesioniști au băgat echipe în faliment, în insolvență. Mai e unul care scoate bani, Gică Hagi, jos pălăria pentru el" Gigi Becali

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
rocky2
rocky2  •  27 Iulie 2018, 09:27

Gigi e mic copil, inseamna ca n-a auzit de unu Negoita! Spre deosebire de el care baga milioane in jucatori cu speranta ca va vinde in profit, Negoita nu baga nici o letcaie si vinde tot ce misca cu beneficiu 100%! Aia inseamna sa fii mafiot!

1520675744918247
Plimbari Delta  •  27 Iulie 2018, 07:57

trebui adus neaparat in lot are cele mai mari figuri cea mai tare masina , femei cat cuprinde si poare sa fumeze linistit 2 pachete de tigari bachiar si 3 la sprit, asa ca e foarte bun ii antreneaza pe toti de o sa aibe steaua numai campioni.

976569435687052
Budica Stancu  •  26 Iulie 2018, 15:24

Alibec trebuie reintrodus in lot.Este o valoare care nu a fost valorificat,din faptul caa nu a fost folosit unde trebuia.Dica sa uite de esec si sa se impace cu baiatul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează