FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 3-1

Note GSP: 4 dinamoviști de coșmar cu CFR Cluj » "Petardele" partidei + omul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 09:04

Dinamo a pierdut clar pe terenul campioanei CFR Cluj, 1-3, după ce a primit trei goluri în 20 de minute. 

Jucătorii lui Florin Bratu a avut o evoluție dezamăgitoare, în special pe faza ofensivă, atacanții dinamoviști nereușind să pună probleme la poarta clujeană.  Vârfurile Mircea Axente și Daniel Popa, alături de fundașii laterali Laurențiu Corbu și Vlad Olteanu au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiecare primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.

Mijlocașii Dan Nistor, May Mahlangu, Diogo Salomao și fundașul Mihai Popescu, marcatorul golului dinamovist, au fost "câinii" care au primit cea mai mare notă, 6. 

Omul meciului a fost George Țucudean. Atacantul clujean, fost la Dinamo, a marcat două goluri și a fost notat cu 9. Cel mai slab jucător de la clujeni a fost portarul Cosmin Vâtcă, care a primit 5. Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a luat 5, în timp ce Antonio Conceico, tehnicianul clujenilor, 8.

 screenshot 1
screenshot 2

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (67)
observator_federal
observator_federal  •  20 August 2018, 09:55

Urât obicei în massmeia "sportivă": când bate FCSB îi laudă exagerat (chiar dacă un fecesebist face 3 jocuri catastrofale la rând, este suficient un gol chinuit pentru a deveni imediat subiect de transfer pe bani mulţi sau, măcar, de selecţionare la loturi... ), în schimb, dacă înving contracandidatele , brusc rezervorul de complimente seacă şi se "explică" succesul prin greşelile inadmisibile ale adversarelor... Păi cum să mai crească cota fotbaliştilor care nu sunt în echipa "afacere de famile" a lui Becali?

ray51
ray51  •  20 August 2018, 19:40

Mie nu mi se pare un dezastru. Petardele de care vorbiti au jucat firesc pana la golul 2 al ceferistilor. dupa care s-au pierdut si s-au recunoscut invinsi. N-au spirit de lupta. Asta se invata in timp sau nu-l ai niciodata. Cat despre Bratu nu merita nota 5. Un 7 ar fi rezonabil. Are stofa de antrenor si va face treaba buna. Important este sa-si exerseze si 'ochiul' de selectioner, ca Hagi. In rest, nu-i un capat de tara. CFR incepe sa arate bine si a castigat pe merit.

vasy86le
vasy86le  •  20 August 2018, 20:20
Postat de silviu74 pe 20 August 2018, 12:13

Dinamo din frustrați ce sunt se motivează la maxim doar cu Steaua

Ce umilitor e, Dinamo sa fie asa slaba, sa o bata gazul, cfr, si cea mai "buna" echipa din liga 1, magica fcsb, campioana lumii(vorba unii i.D.I.O.T fcsbist) sa nu fie in stare sa o bata :) Ba, Dinamo nu are cu ce, nu aveam jucatori de milioane de euro, nu avem salarii de sute de mii, avem doar tineri si cativa liberi de contract, si totusi, voi nu sunteti in stare sa ne bateti, cine e ma mai penibil? Dinamo sau fcsb-ul vostru?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează