FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Surpriză pentru fanii Stelei! Vor putea urmări gratis toate meciurile echipei, pe internet

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 18:45

Pentru că Steaua va juca multe dintre meciurile din deplasare fără suporteri, fanii din Asociația Steliștilor 1947 au decis să ia măsuri așa că toate meciurile echipe vor fi putea fi urmărite pe internet.

Suporterii vor transmite pe canalul oficial de Youtube al Asociației meciurile formației favorite din Liga a 4-a. Primul va fi cel de mâine, cu AS Romprim, de la ora 17:00.

Totul este în perfectă legalitate, asta pentru că Asociația Stelștilor 1947 a ajuns la o înțelegere cu AMFB, iar suporterii vor putea vedea toate partidele.

Același canal de Youtube va transmite și partidele din Cupa României, dar și din play-off-ul competiției. (AICI LINK CĂTRE CANALUL DE YOUTUBE)

Despre AS47

Asociația Steliștilor 1947 a fost înființată în anul 2017 cu scopul de a susține clubul sportiv Steaua București și are personalitate juridică fără scop patrimonial. în acest moment AS47 însumează peste 500 de membri, număr aflat în continuă creștere.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (62)
herman25
herman25  •  13 Septembrie 2018, 19:17
Postat de juliusmad pe 13 Septembrie 2018, 19:13

Cand ati spus de fanii Stelei, m-am speriat. Am zis ca e vorba de Steaua adevarata, cea din liga 1. Anuntati si voi cand vorbiti de clone :))

E despre Steaua, altfel citeai fcsb! Esti cam greu de cap daca nu faci diferente atat de evidente.

juliusmad
juliusmad  •  13 Septembrie 2018, 19:13

Cand ati spus de fanii Stelei, m-am speriat. Am zis ca e vorba de Steaua adevarata, cea din liga 1. Anuntati si voi cand vorbiti de clone :))

catalynn
catalynn  •  13 Septembrie 2018, 20:13
Postat de legendavisinie pe 13 Septembrie 2018, 20:06

Exhipa de fotbal UM 02301 (CSA Steaua) este finanțată de Ministerul PSD al Apărării, iar grupe de copii ale clubului primesc bani din partea Primăriei PSD Sector 5. Fii corect și recunoaște.

Recunosc ca secretarul general al MApN Codrin Munteanu si sluga sa Petrea au facut tot posibilul pt a sabota Steaua si promova echipa "tatucului" Dragnea (cel indicat de insusi Nae Stanciu ca fiind "patronul Rapidului"!). Evident ca CSA Steaua apartine MApN si implicit Statului Roman, ce nu cred ca intelegi tu e ca NU apartine si PSD, aia sunt acolo temporar si NU vor binele Stelei. Nu il vor nici p'al Rapidului, stai linistit! Au pus la cale o manarie romaneasca sa treaca din public in privat niste bani, nimic nou! Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, nici fcsistii nu ma credeau acum peste 2 ani cand le-am spus nu doar ca se reinfiinteaza Steaua, si uite-i azi cu scheauna! :-))))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează