FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 3-2

GAZ METAN - CRAIOVA 3-2 // Medieșenii, savuroși la interviuri: "Dacă mai dădea un penalty, îl bătea Chivulete!"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 23:14

Gaz Metan a trecut de CS U Craiova, scor 3-2. Fotbaliștii gazdelor nu au înțeles deciziile luate de centralul Andrei Chivulete, care a dicatat nu mai puțin de 4 lovituri de la 11 metri. 

Ultimul 11 metri a fost și cel mai controversat. Vali Crețu s-a împiedicat de Mitriță, căzut pe gazon, iar Chivulete a fluierat lovitură de pedeapsă. 

"E păcat că au ajuns să se dea penalty-uri atât de ușor arbitrii anului 2018. La primul penalty nu am atins pe nimeni, iar acolo eu am vrut să-l sar pe Mitriță, iar el s-a ridicat. Dacă domnul Chivulete poate da un asemenea penalty, eu nu știu ce să mai zic. Păcat! A fost un meci nebun, n-am cuvinte să îl descriu. Glumeam cu băieții în vestiar. Dacă mai dădea un penalty, îl bătea chiar Chivulete", a zis Vali Crețu la Look Sport. 

"După spusele colegilor nu au fost penalty-uri, ei spun că nu au fost lovituri de la 11 metri. Dar nu am văzut reluări, nu pot comenta. Suntem o surpriză plăcută. Am strâns 14 puncte și sper să nu ne oprim aici. Vrem să prindem play-off-ul" Iulian Cristea

3
este nota primită de Andrei Chivulete în Gazeta Sporturilor

Vezi și: Gaz Metan și CS U Craiova oferă cel mai NEBUN meci al sezonului! Medieșenii egalează formațiile din vârful clasamentului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
172152169919161
Dan Ionescu  •  16 Septembrie 2018, 14:44

Arbitri xxxxx!Numai ieri au facut doua meciuri din doua praf.N-au bun simt.Coltescu,Barsan,Fesnic.Popa ,Chivulete n-au ce cauta sa arbitreze in liga 1.Cu Burleanu nu vom mai vedea noi fotbal curand.

scorpyon12
scorpyon12  •  16 Septembrie 2018, 11:56

Nota 3????? Sunteti prea indulgenti! Singurul meci facut atat de praf de un arbitru de care imi amintesc e un meci de cupa Dinamo cu FC National parca, cand Marius Avram le-a bagat mingea in poarta celor de la National de 5 ori, dinamovistii erau acolo doar pentru decor.

2299537256993639
Jack Napier  •  16 Septembrie 2018, 11:17
Postat de doze pe 16 Septembrie 2018, 10:11

arbitrul a tras tare pentru prazari, dar nici cu arbitrul n-au reusit. n-au valoare.

sunt sigur ca nu ai vazut meciul..3 penaltiuri corecte, nu cum a fost cel al lui Medias, aiurea..o gramada de faulturi facute de Medias, rar penalizate..un rosu complet eronat iar acel *** din atacul Mediasului trebuia eliminat cand a dat in Mitrita..asa e, a tinut arbitrul cu Craiova. majoritatea nu ati vazut meciul dar vorbiti, ca e usor. vai de viata voastra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează