FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică și Rădoi, tranșanți în războiul CSA Steaua - FCSB: "Nu putem accepta așa ceva?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 19:14

Nicolae Dică și Mirel Rădoi, două dintre figurile emblematice ale FCSB-ului, au vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua și actualul club, dar și despre scindarea galeriilor. 

"Ştiţi şi voi ce se întâmplă. Este Steaua, nu e Steaua. Galeriile s-au despărţit, unii cu Armata, alţii cu noi.

Din această cauză s-a mai pierdut din acea atmosferă. Dar noi când am jucat meciurile importante am avut stadionul plin", a spus Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Ce a zis și Mirel Rădoi:

"Acum s-au împărţit. CSA şi FCSB. Noi ne facem propriul război. Nu putem să acceptăm că eu cu Dică suntem la FCSB şi că Lăcătuş cu Iovan sunt la CSA Steaua? Fiecare trebuie lăsat să-şi aleagă. Din păcate, suporterii sunt undeva la mijloc", a spus Rădoi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
lucghencea
lucghencea  •  19 Septembrie 2018, 23:28

STEAUA e numai una si a fost este si va fi intotdeauna echipa Armatei din Ghencea . Cine vrea sa vada STEAUA sa vina in Ghencea caci avem zeci de discipline sportive iar la fotbal am fost retrogradati de clona F.C.Fcsb cu acte false declarate nule in mod definitiv inca din 21 februarie 2003 , asta e realitatea faptelor si documentelor si parerile unor sportivi din care doar Dl. Radoi a jucat cu acte legale la STEAUA Bucuresti sunt interesante doar cat timp respecta legile si stiu sa citeasca ce scrie pe frontispiciul unor cluburi sportive complet diferite .

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Septembrie 2018, 22:26

ma doare ce se intampla cu steaua mea,dar steaua reala este in ligae 1,toata lumea stie asta,doar justitia co...ta vede ce vrea,nimeni nu va distruge steluta mea iubita,cu steaua pana la moarte !

104772133226352
Petre Radulescu  •  20 Septembrie 2018, 07:20

Pt. orice om normal la cap FCSB = Steaua. Doar cei cu probleme grave la mansardă, spălați pe creier pot spune altceva. Din fericire, aceștia sunt f. puțini și pe cale de dispariție.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează