FOTBAL  »  LIGA 2  »  MIOVENI - FC ARGEȘ 0-1

MIOVENI - FC ARGEȘ 0-1 // FOTO Mai sunt stadioane în România unde oamenii vin în număr mare la meciuri » Derby-ul local din Liga a 2-a a eclipsat meciurile granzilor din Liga 1!

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 21:26

Partida dintre Dacia Mioveni și FC Argeș, încheiată azi cu victoria oaspeților, 0-1, cu un gol superb marcat la ultima fază, a stârnit un interes deosebit pentru un meci de Liga a 2-a. Fanii s-au îngrămădit să vină pe "Orășenesc", la derby-ul local. 

Peste 6000 de suporteri au venit să urmărească derby-ul Argeșului, cifră cu care ar ocupa un loc fruntaș în topul asistențelor din Liga 1.

Prin comparație, Dinamo n-a adunat 6000 de oameni în total la ultimele 3 meciuri de campionat disputate acasă! De fapt, în acest sezon, cea mai mare asistență a lui Dinamo pe teren propriu este de 3140 de suporteri, cu Viitorul!

În total, la cele 5 meciuri disputate acasă, Dinamo a adunat 10.000 de oameni în această stagiune. 

De asemenea, în cele 3 partide disputate în exilul de la Voluntari, FCSB a strâns 3.000 de oameni în total!

11.000 de suporteriau asistat la toate meciurile etapei a 10-a din Liga 1, cea mai slabă din acest punct de vedere 

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (15)
danirovl
danirovl  •  11 Octombrie 2018, 00:00

Ar merge lumea la meci,mai ales in orasele mari daca ar exista cu adevarat stadioane,nu cocinile astea! Credeti ca la croiva faceau media asta de spectatori daca aveau stadionul vechi?...eu nu cred. Singurele jocuri care arata a meci de fotbal adevarat sunt alea care se joaca pe national si la craiova...stadioane noi=suporteri multi=emulatie=entuziasm=spectacol=publicitate la greu=BANI

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Octombrie 2018, 20:28

nenea jurnalistu', ce faci, iar ne vinzi peste stricat ?:) " derby-ul local" e doar in mintea matale, o echipa e din mioveni si una din piteste, asta e derby-ul judetului arges, nu derby LOCAL..

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Octombrie 2018, 07:52

Are Miovenii echipa in Liga 1 si nu stim noi? Ce asociere nefericita fac acesti gazetari, incercand sa dea titluri cat mai bombastice acestor "informatii-scurtmetraje" scrise cu litere super-aldine pentru a acoperi cat mai mult din spatiile nimanui din aceasta publicatie.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează