SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - POTAISSA TURDA 29-31

FOTO Așa se celebrează o victorie cu Steaua? Țigări în cerc și shaorma pe ascuns în parcare

FOTO: GSP.ro +3   FOTO
FOTO: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 14:11

Potaissa Turda a învins azi pe terenul Stelei, 31-29, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal. Turdenii au egalat-o astfel pe Dinamo și au urcat pe locul 2.

La aproximativ 3 ore după meci, handbaliștii Potaissei au oprit într-un centru comercial de la ieșirea din București. Un reporter GSP.ro aflat în acea zonă a surprins însă mai multe imagini care nu rezonează cu conduita sănătoasă pe care trebuie să o impună un sportiv de performanță.

Câțiva handbaliști, alături de oameni din staff, au fost văzuți pentru prima oară într-un spațiu rezervat fumătorilor. Ulterior, doi dintre aceștia au intrat în incinta complexului pentru a-și cumpăra câteva pachete de țigări.

Totul nu s-a terminat însă aici. Unul dintre handbaliști, același care aștepta la coadă la țigări, și-a cumpărat o shaorma, pe care a ales să o mănânce solitar, în parcare, în drumul spre autocarul Potaissei care îi aștepta pe jucători la aproximativ 200 de metri distanță.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
mihaiolaru
mihaiolaru  •  03 Noiembrie 2018, 15:13

Jurnalism de calitate! Senzational! Nu o sa-ti vina sa crezi! Wow, sportivi care mananca junk food si fumeaza! Lucrurile astea se intampla peste tot in lume! Inca mai cred ca GSP scrie despre sport nu despre cancanuri de 2 lei!

dakesis
dakesis  •  03 Noiembrie 2018, 15:09

asa, si? deci pe steluta au batut-o niste grasi infumurati, asta era ideea?

poli_4_ever
poli_4_ever  •  03 Noiembrie 2018, 19:11

„Totul nu s-a terminat însă aici. Unul dintre handbaliști, același care aștepta la coadă la țigări, și-a cumpărat o shaorma, pe care a ales să o mănânce solitar, în parcare, în drumul spre autocarul Potaissei care îi aștepta pe jucători la aproximativ 200 de metri distanță.” - Individul care a scris asta nu stie ca mai bine de jumatate dintre sportivii romani fumeaza. Plus, omul si-a luat probabil o saorma fiindca il astepta un drum greu cu autocarul de vreo 8 ore (Bucuresti - Turda) si cu siguranta nu le arde sportivilor sa coboare pe undeva sa mai manance si sa mai piarda alt timp sambata seara. Se pare ca autorul articolului, inspirat de anchetele „maestrului” Tolo a vrut sa e arate ce lucruri „cumplite” fac sportivii, dar a iesit un fas. Nu degeaba gsp e cunoscuta ca fituica numai buna de impachetat peste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează