FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Atenție, IMAGINI HORROR! Pe cine aduci, Rednic? Fundașul Diarra s-a prăbușit pe gazon la fel ca Ekeng. Scene șocante cu africanul dorit să întărească apărarea lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 20:43

Dinamo se pregătește să-i ofere un contract lui Abdel Diarra (23 de ani), un fundaș central ivorian venit în probe la clubul din Ștefan cel Mare la finele lui noiembrie, însă Gazeta a descoperit imagini terifiante în care jucătorul african se prăbușește din senin inconștient pe gazon în timpul unui meci jucat anul trecut în Suedia. Fotbalistul s-a înțeles deja cu Dinamo și în zilele următoare ar trebui să meargă la INMS pentru a face vizita medicală. 

Scena petrecută pe 12 mai 2017 amintește de momentul în care dinamovistul Patrick Ekeng a căzut pe teren și nu a mai putut fi salvat nici de doctorii de pe ambulanță, nici de cei de la Spitalul de Urgență.

Momentul cu Diarra a avut loc anul trecut în partida Syrianska - Atvidabergs FF 3-0, jucată în liga a doua suedeză. În minutul 17, Diarra a primit o minge în propria jumătate, a preluat, apoi și-a pierdut busola.

Imaginile sunt șocante. Deși nu era presat de niciun adversar, fotbalistul pur și simplu dă senzația că nu mai vede mingea și face o preluare în gol, apoi se dezechilibrează și cade cu fața în jos. Un spasm i-a cuprins picioarele. Panicați, colegii săi și doctorii celor doi echipe s-au repezit spre el și l-au întors pe o parte.

Doctorul echipei, Albert Ercan, a declarat pentru cotidianul suedez Aftonbladet că jucătorul “a primit probabil o lovitură care i-a cauzat un leșin. După un minut, a început să-și revină. Apoi, când l-am ridicat pe targă a mai suferit un atac care a durat 20 de secunde”.

Capturi cu momentul terifiant:

După minute bune de îngrijiri, Diarra a fost transportat la spital, unde a rămas sub observație timp de patru ore. După două zile, africanul a dat un interviu presei suedeze în care a declarat că a fost inconștient până a fost urcat în ambulanță:

“Nu-mi aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat. Știu doar că m-am trezit în ambulanță. Prietena mea s-a speriat foarte tare și a venit la spital. Mi-au făcut mai multe teste, dar nu era niciun pericol. Acum mă simt bine, dar nu îndrăznesc să-i spun mamei mele ce s-a întâmplat”.

5
Abdel Diarra (al doilea din dreapta)

A dispărut rapid din lot!

Peste 4 zile de la incident, Diarra a ratat meciul cu Brommapojkarna, pierdut cu 2-1. Fundașul ivorian a revenit pe 21 mai, la 9 zile după prăbușirea pe gazon, intrând în minutul 69 al meciului cu Orgryte. După alte trei partide ca titular, Diarra a dispărut din lot, iar în iunie, la jumătatea sezonului, a părăsit echipa suedeză.

În august 2017, Diarra a semnat cu KFCO Beerschot, echipă din liga a doua belgiană. În toamna lui 2017 a fost mai mult rezervă neutilizată, dar în această primăvară Diarra a jucat în 9 din cele 10 meciuri disputate de Beerschot în barajul de promovare din liga a doua.

Din vara anului 2018 fotbalistul este liber de contract!

Surse din cadrul clubului dinamovist susțin că nimeni nu știe despre prăbușirea jucătorului pe gazon. Diarra a preferată să ascundă incidentul.

Conducerea clubului Dinamo nu a putut fi contactată pentru a comenta incidentul de anul trecut.

  • Camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbușit în minutul 70 al partidei Dinamo - Viitorul 3-3, 6 mai 2016. Decesul a fost declarat după aproximativ o oră și jumătate. Ekeng venise la Dinamo la începutul returului sezonului 2015-16 de la Cordoba și avea două selecții în naționala Camerunului. Fotbalistului i-a fost descoperită la autopsie o malformație cardiacă. 
  • Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren în timpul unui amical al lui Dinamo disputat la Oltenița.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
vikingul_vs
vikingul_vs  •  05 Decembrie 2018, 21:24

eu stiu de ce s-a prabusit ....a citit ce scrieti voi pe gsp ..si a lesinat de ras

valii_sv
valii_sv  •  05 Decembrie 2018, 21:57

Incredibil ce ,, dragoste " pura purtati voi pentru Dinamo !

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Decembrie 2018, 23:45

cu adevarat groapa din stefan cel mare este cimitirul elefantilor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează