SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Melinda Geiger crede că adversarele nu au mai avut puterea să lupte pe final: "Am simţit că Norvegia s-a predat!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 00:54

Melinda Geiger, 31 de ani e complet schimbată parcă faţă de turneele finale anterioare, o jucătoare care nu mai "vinde" mingi şi care ajută echipa mai mult ca oricând cu golurile sale. E o schimbare totală în jocul interului dreapta.

"Suntem fericite, aşa cum sunt, cred, toţi românii după acest joc. Le mulţumim tuturor că au fost şi sunt alături de noi", a declarat interul de la Siofok. 

Jucătoarele noastre au pregătit meciul cu Norvegia în amănunt şi, chiar dacă nu se aşteptau la o asemenea diferenţă, au crezut până la capăt în victorie. "Am fost puţin încordate, dar focusate şi determinate. Am jucat ca o echipă şi asta contează cel mai mult. Cred că norvegiencele şi-au pierdut şi ele încrederea, am simţit că s-au predat pe final. Aşa cum am mai spus, nu contează cine e în faţa noastră, dacă vom continua la fel de unite şi determinate, ajungem departe", a încheiat Geiger.

Programul României din grupa principală

  • România - Olanda, 9 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Spania, 11 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Ungaria, 12 decembrie, ora 19:00 (Nancy)

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Am zdrobit marea favorită și nu ne oprim până la trofeu! Prestație absolut INCREDIBILĂ a "tricolorelor"

Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Decembrie 2018, 10:45

Dupa parerea mea, Norvegia nu trebuie scoasa din calcule pentru semifinale, chiar daca porneste cu 0 puncte in grupa principala. Norvegia poate castiga cele 3 meciuri din grupa cu Olanda, Spania si Ungaria (si cred ca o va face). In acest caz va face 6 puncte. I-ar mai ramane sa spere sa batem noi Olanda (lucru posibil). Olanda va avea atunci tot 6 puncte si cred ca va conta meciul direct intre ele. Celelalte echipe nu cred ca vor mai conta in calculele calificarii din moment ce pornesc cu maxim 2 puncte in grupa principala. Asa ca am putea da din nou peste Norvegia in finala. Cred ca va fi mult mai greu a doua oara pentru noi.

caminero
caminero  •  06 Decembrie 2018, 08:56
Postat de ray51 pe 06 Decembrie 2018, 08:52

"Am simţit că Norvegia s-a predat!" ! Oare definitiv? Oricum ar fi mi-ati facut o imensa bucurie. Va imbratisez fetelor !

Avînd în vedere că Norvegia pornește cu 0 puncte în grupa principală ... da, e cam definitiv.

ray51
ray51  •  06 Decembrie 2018, 08:52

"Am simţit că Norvegia s-a predat!" ! Oare definitiv? Oricum ar fi mi-ati facut o imensa bucurie. Va imbratisez fetelor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează