INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Declarație în premieră despre celebra gafă a lui Gerrard din 2014: "N-am spus asta niciodată până acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 09:05

Fostul jucător al lui United, Gary Neville, a vorbit despre celebra fază din 2014 care l-a avut protagonist pe Steven Gerrard. Căpitanul lui Liverpool a alunecat în meciul decisiv pentru titlu și i-a permis lui Chelsea să înscrie golul de 2-0, prin Demba Ba.

"N-am vorbit despre asta până acum, la acel moment era o rană deschisă pentru Liverpool, pentru fani și pentru Gerrard personal. Dar cred că portarul (n.r. Mignolet) trebuia să se descurce mai bine la acea fază. N-am mai spus asta niciodată. Dacă s-ar fi întâmplat sezonul acesta, Alisson o scotea. Cred că în 8 cazuri din 10 o salva.

E un șut slab al lui Demba Ba, nu mi se pare că era încrezător. Mingea intră în poartă și nimeni nu dă vina pe Mignolet. Alisson ar fi scos-o", a declarat Neville la Sky Sports.

Lider în Premier League, Liverpool joacă duminică acasă cu United, de la 18.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  12 Decembrie 2018, 11:34

Alt deștept. Când scapă atacantul singur cu portarul și înscrie se dă vina pe portar,nu pe cel care i-a oferit șansa atacantului. Asta pentru că îl cheamă Gerard și nu are voie să greșească. Lasă că fotbalul e doar un sport, cine face depresie că nu a câștigat Premier League se poate considera un prost de lux fericit. Auzi tu, să nu cumva să sufere Steven, offf...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează